Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 19 лютого 2014 р.

Співбесіди з головами місцевих рад району

Питанню організації вирішення соціально – економічних проблем територіальних громад районуприсвячені співбесіди голови Андрушівської районної ради О.В. Мельника та голови Андрушівської райдержадміністрації Б. В. Мазура з головами місцевих рад району.
Під час даних зустрічей сільські, селищні голови піднімали питання функціонування соціальної сфери - закладів освіти, охорони здоров'я, культури. Гострою залишається проблема утримання в нормальному стані об'єкти комунальної власності, ремонту доріг, благоустрою населених пунктів. Обговорювалися питання підготовки проведення загальних зборів громадян, що мають відбуватися в березні – квітні поточного року.
В співбесідах з головами сільських рад брали участь заступники голови райдержадміністрації О.А. Борисов та Ю.А. Олексюк, керуючий справами районної ради С.А. Михайловський та начальник фінансового управління Н.О. Суботенко.

четвер, 13 лютого 2014 р.

Змагається молодь

З ініціативи голови районної ради Мельника О.В. , за підтримки районного відділу освіти, відділу у справах сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації, районної організації ТСОЦ 13 лютого 2014 року на базі Андрушівсько – Попільнянського ОМК відбулися традиційні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, присвяченої Дню вшанування учасників бойових днів на території інших держав та Дню Захисника Вітчизни. Метою проведення змагань є виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, громадянського обов'язку, вірності присязі своєму народові.
В змаганнях взяли участь 9 команд загальноосвітніх шкіл району. Заступник голови районної ради В.Б. Шпаківський вручив грамоти голови районної ради командам переможцям.

суботу, 8 лютого 2014 р.

Бюджетні сесії

В Андрушівському районі в міській, селищній, сільських радах проходять сесії.
Основними питаннями повістки денної даних зібрань є затвердження бюджету на 2014 рік та звіт про виконання місцевих бюджетів за 2013 рік.
Депутати місцевих рад приймають Програми економічного та соціального розвитку територіальних громад на 2014 рік. Голови рад інформують про виконання відповідних Програм в 2013 році. На сесіях розглядаються важливі питання життєдіяльності сільських громад: благоустрій населених пунктів, діяльність закладів соціальної сфери, земельні відносини та інше.
7 лютого Голова Андрушівської районної ради О.В. Мельник взяв участь в роботі сесії Павелківської сільської ради, керуючий справами районної ради С.А. Михайловський та заступник голови Андрушівської райдержадміністрації Ю.А. Олексюк були присутні на засіданні сесії Лебединецької сільської ради, перший заступник голови райдержадміністрації О.А. Борисов взяв участь в засіданні сесії Андрушівіської міської ради.

понеділок, 3 лютого 2014 р.

Заходи безпеки в холодний період

Андрушівський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до жителів району з попередженням про необхідність дотримання заходів безпеки в холодний період!

При аномально низьких температурах повітря щоб уникнути переохолодження і обмороження рекомендується без необхідності не виходити на вулицю, уникати перебування на вулиці дітей і домашніх тварин.

Основними чинниками ризику обмороження є: тісний і вологий одяг та взуття, проблеми з судинами, алкогольне сп'яніння, а також слабкість і перевтома.

Аби уникнути переохолодження: одягайтеся тепло - прошарки повітря утримують тепло; носіть теплі устілки і шерстяні шкарпетки - вони вбирають вологу, залишаючи ноги сухими; не виходьте на мороз без теплих рукавичок, головного убору і шарфа; необхідні постійні активні рухи.

В разі переохолодження або обмороження негайно звертайтеся за медичною допомогою.

Щоб уникнути зростання кількості пожеж унаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалювання звертаємо увагу на наступну інформацію:

Які причини пожеж при експлуатації печей?

Пожежі часто бувають із-за перегріву печей та грубок в результаті тривалої топки, що призводить до появи тріщин в цегельній кладці. Щоб уникнути пожежі від перегріву печі, рекомендується топити грубку 2-3 рази в день, тривалістю не більше 1,5 години. Так само пожежі бувають в результаті випадання з топки жарин, використання для розтоплення грубок легкозаймистих і горючих рідин.

Забороняється:

· залишати печі, що топляться, без нагляду, доручати нагляд за ними малолітнім дітям;
· розташовувати паливо, інші горючі речовини і матеріали на передтопковому аркуші;
· застосовувати для розпалювання печей бензин, гас, дизельне паливо та інші легкозаймисті рідини;
· застосовувати поліна, що не входять в топковий пристрій;
· топити вугіллям, коксом і газом печі, не призначені для цих видів палива;
· проводити топку печей під час проведення в приміщеннях зборів та інших масових заходів;
· використовувати вентиляційні і газові канали як димарі;
· перегрівати печі.

Більшість пожеж трапляються в житлових будинках. Причини їх практично завжди однакові - занедбані комунікації, несправна електропроводка, куріння в недозволених місцях, залишені без нагляду електроприлади.

Дотримуйтеся правил пожежної безпеки!

При використанні приладів опалювання не перекалюйте печі, не перенавантажуйте електромережі.

Нагадуємо номери телефонів екстреного виклику

оперативно-рятувальної служби із звичайного телефону та з мобільного: «101».
5 ДПРЧ м. Андрушівка, тел.: 2-18-09;
36 ППП смт. Червоне, тел.: 4-61-01

Архів блогу