Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Підприємство нажилося на реконструкції дитячої школи мистецтв

За результатами прокурорської перевірки стосовно додержання законодавства при використанні бюджетних коштів внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що приватне підприємство, проводячи реконструкцію дитячої школи мистецтв, що в м. Андрушівка, не дотрималося умов проектно-кошторисної документації, встановлених договором.

У подальшому, посадові особи відділу культури Андрушівської райдержадміністрації, знаючи про невідповідність умовам договору, все ж підписали акти виконаних робіт. Таким чином, приватному підприємству із бюджету безпідставно перераховано 238 тис грн.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем), ч.2 ст. 366 (службове підроблення) КК України здійснює прокуратура Андрушівського району.

середу, 26 березня 2014 р.

У Андрушівському районі селянин викрав колеса до ЗІЛа вартістю 7 тисяч гривень

25 березня до Андрушівського райвідділу УМВС звернувся керівник одного з підприємств району із повідомленням про те, що з робочого приміщення було викрадено два колеса до автомобіля «ЗІЛ-130» вартістю понад 7 тисяч гривень.

Працівники міліції встановили, що крадіжку вчинив 50-річний місцевий житель. У чоловіка вилучили викрадене, у скоєному він зізнався.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних помешканнях, офісах, торгівельних закладах тощо. Не залишайте без нагляду вартісні речі у виробничих приміщеннях, на подвір’ях, незамкнених кабінетах і т.д. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

Правоохоронці закликають громадян остерігатися шахраїв

В Андрушівському районі дві віщунки, «знімаючи порчу» з літнього подружжя, перетворили декілька тисяч гривень на вирізки з газет. Міліція шукає шахрайок і звертається до громадян із застереженнями.

Днями до Андрушівського райвідділку міліції надійшло повідомлення про те, що в с. Бровках дві невідомі жінки видурили у літнього подружжя усі грошові заощадження.

Коли за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, згорьована 83-річна господиня зі своїм 87-річним чоловіком розповіли, що уранці до їхньої оселі увійшли дві жінки. Мету свого візиту вони спочатку пояснили перевіркою показників електролічильника. Старенькі не відмовили, а непрохані гості скористалися можливістю оглянути їхню хатину.

Раптово одна з жінок заявила, що на господарів наведено страшну порчу, яка незабаром має вкоротити обом віку (!), звідси й усі негаразди – життєві та зі здоров’ям. Дивно, але літні люди повірили кожному слову й ні на секунду не засумнівалися у почутій нісенітниці. Відтак, аби позбавитися від навроченого, господиня з острахом віддала в руки невідомих усі заощадження – 30 тисяч гривень!

«Віщунка» діловито загорнула гроші в газету й поклала згорток під подушку, наказавши господарям не діставати його впродовж декількох годин. Дочекавшись визначеного часу, господиня таки розгорнула пакунок і ледь не знепритомніла: замість грошей у ньому знаходилися лише вирізки з таких самих газет.

– Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства, - каже начальник Андрушівського райвідділу міліції Сергій Бойко. – На жаль, поважний вік подружжя завадив комусь із господарів запам’ятати зовнішні прикмети «віщунок», лише загальні їх риси. Проте правоохоронці розпочали комплекс заходів, направлених на встановлення їх осіб та безпосереднє затримання.

Водночас міліція попереджає громадян, як не стати жертвою чергової кримінальної історії:

ні в якому разі не впускайте до своєї оселі незнайомих та малознайомих осіб і нізащо не встановлюйте з ними контакт. Не реагуйте на будь-які їхні прохання, як от „переповити дитину”, „напитися води”, „зняти порчу”, „поворожити” і таке інше. Шахраї – тонкі психологи. Це єдиний дар, яким вони володіють, відчуваючи ваш настрій, і вдало користуються ним. Не слід забувати, що, відкриваючи двері вашої домівки незнайомцям, ви автоматично наражаєтесь на небезпеку.

Працівники органів внутрішніх справ вживають всіх заходів, щоб попередити можливі шахрайства та розкрити вже скоєнні злочини. Але без вашої допомоги, яка полягає у дотриманні елементарних правил безпеки, робота правоохоронців значно ускладнюється. Завжди будьте розумнішими за шахраїв.

Якщо на вашій вулиці з’явились незнайомці, поведінка яких викликає у вас підозру, запам’ятайте або запишіть їх прикмети, марку автомобіля, на якому вони приїхали, а також його колір та номерний знак. Це допоможе правоохоронцям у подальшому відшукати можливих зловмисників.

Якщо ж ви стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 102 працює цілодобово.

Ольга Номерчук, СЗГ УМВС України в Житомирській області, за повідомленням Андрушівського РВ УМВС
вівторок, 25 березня 2014 р.

У Андрушівському районі міліціонери затримали крадіїв-садоводів

До Андрушівського райвідділу УМВС звернулись троє жителів с. Старої Котельні та с. Волосова із заявами про те, що з їх домогосподарств було викрадено понад сотню саджанців дерев та господарський реманент. Загальна сума збитку склала близько 4 тисяч гривень.

Працівники міліції встановили, що кримінальні правопорушення скоїли двоє жителів району віком 19 та 22 роки. Частину викрадено у них вилучили.

Нині розпочато кримінальне провадження. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) відповідно до Кримінального кодексу України (ст. 185) карається штрафом від 850 до 1700 гривень або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
пʼятницю, 21 березня 2014 р.

Чем может запомниться путешествие в Червоне из Старой Котельни через Андрушевку

Люблю я путешествовать по красивым историческим местам, благо на Украине таких мест много. Что может быть лучше, чем отпуск с рюкзаком за плечами и манящая даль старинных руин, отреставрированного зодчества, окружающей природы и доброжелательных людей.

Вот и этим летом решил не изменять своим традициям и посетить один из исторических поселков Житомирской области, имеющий название «Червоне».

Это место уже давно интересовало меня, так как там располагается родовая усадьба или скорее дворец известного магната Терещенко, который в конце XIX века построил в этих местах завод по производству сахарной патоки и довольно успешно развивал «сладкий» бизнес. Да, могли наши предки с душой подходить к делу, заботясь не только о себе, но и будущем поколении - это видно из того, что налаженное производство действует и по сей день.

Так как путь недалеко пролегал через одно еще довольно старинное село «Старая Котельня», как потом я выяснил, упоминание о котором датируется с 1143 года, то захотелось непременно заглянуть и туда. В этом поселке до сих пор сохранился католический костел, носящий название в честь святого Антония Педуанского. Это некогда величественное здание, конечно, срочно требует реставрации, но даже в таком виде способно внушать благоговение к минувшим эпохам. Но восхищения не закончились лишь внешним осмотром, насколько я был поражен внутренним состоянием костела, он оказался действующим, и все это благодаря местным жителям. Как мне рассказали, реставрацию провели своими силами по плану польского архитектора и что не раз обращались за помощью к местным властям, но всегда безрезультатно. А так хочется восстановить еще и входную арку с колоколом.

Вдоволь полюбовавшись местными достопримечательностями, я отправился в городок, называемый "Андрушевка", где, как слышал, недавно была построена обсерватория. Попасть внутрь мне не удалось, так как экскурсии планируют проводить только с сентября, но зато местные хозяева не преминули похвалиться, что уже благодаря новой звездной лаборатории смогли открыть около двух сотен звезд.

Долго в Андрушевке я задерживаться не стал, и уже через пару часов был в Червоном. Ожидания не обманули, дворец действительно существует. Да, да, именно существует, но такого ужасного состояния невозможно представить, не посмотрев воочию. На территории почти разрушенного дворца расположен женский монастырь. На фоне разрушающихся стен красуются железные двери и пластиковые окна, совсем же непригодные для жительства комнаты заложены кирпичами, а на одном из этажей даже успело прорости деревце. Все вокруг не только разрушено, но и завалено мусором, наверное, живущим там монашкам данный обет не позволяет наводить и поддерживать чистоту.

Возвращаясь домой и вспоминая все увиденное, понимаешь, что в основном благодаря делу рук человеческих можно как спасти, так и погубить нашу историю. Вот такой грустный финал получился у моего путешествия.

Раскольников Н.Р.
понеділок, 17 березня 2014 р.

В Андрушівському районі оперативники вилучили боєприпаси

Оперативники карного розшуку Андрушівського РВ під час проведення оперативно-розшукових заходів у підсобному приміщенні домогосподарства 42-річного жителя району виявили 26 патронів калібру 5,6 мм. Усе вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Слідчими розпочато досудове розслідування.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що відповідно до ст.263 Кримінального кодексу України за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

Час заповнювати декларації

Відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реалізації державної антикорупційної політики» обов'язок осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування а також інших прирівнених до них осіб задекларувати своє майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік.
У зв'язку з надходженням численних запитів щодо заповнення декларацій Методиці про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру працівниками органів місцевого самоврядування та депутатами всіх рівнів був присвячений семінар-навчання секретарів місцевих рад району, який відбувся в кінці минулої неділі. Відкриваючи семінар, голова ради В.В.Костик, познайомився з кожним секретарем 29 місцевих рад та звернув їх увагу на важливість піднятих на семінарі питань. Виступаючи перед зібранням, С.А.Михайловський наголосив, що всі працівники органів місцевого самоврядування повинні до 01 квітня подати декларацію про свої доходи. Депутати рад також подають декларацію за місцем роботи (служби), крім самозайнятих, безробітних або пенсіонерів, які подають зазначені декларації до ради, депутатами якої вони є.
Бланки декларації, який складається із 10 сторінок, виготовляється особами, які відповідно до антикорупційного Закону заповнюють і подають декларації, шляхом роздрукування або копіювання їх на папері формату А-4 за формою, наведеному в додатку до зазначеного закону (включаючи примітку).
Учасники семінару-навчання отримали бланки декларацій та зразки їх оформлення, і Святослав Анатолійович детально охарактеризував заповнення кожного пункту бланку декларації.
Секретарі рад мали змогу отримати вичерпні відповіді на всі запитання, які цікавили їх з даного питання.
Підводячи підсумки семінару-навчання Віктор Васильович подякував всім за плідну працю та особливу увагу звернув на підготовку і проведення зборів громадян за місцем проживання, адже загальні збори громадян – це важливий засіб реалізації конституційних положень щодо права громадян у здійсненні місцевого самоврядування.

суботу, 15 березня 2014 р.

Усадьба барона де-Шодуара в селе Ивница Андрушевского района

В старинном парке Ивницы село Андрушевского р-она расположена усадьба, француза де-Шодуара примерный возраст которой датируется 18 веком. Род барона де-Шодуара долгие годы являлся владельцем села Ивницы и был настолько богат, что легенды о зарытых сокровищах до сих пор будоражат умы кладоискателей. Эти сокровища продолжают искать с 1919 года, именно тогда умер последний представитель рода Шодуара.

Барон Станиславов де-Шодуар для Ивницы оставил богатое наследие это лучший в области музей – картинной галереи, где собраны предметы античной эпохи, гравюры и большая коллекция редких старинных монет.

В усадьбе была огромная библиотека, где находилось около 40 тысяч различных рукописей, старопечатных книг с автографами королей и польской знати. Еще при жизни последнего борона часть ценного раритета была передана в музеи и библиотеки Ленинграда, Киева и краеведческому музею Житомирской области.

Усадьба французского барона официально считается памятником архитектуры и находится под охраной государства. Ее окружает парк, в котором зеленый массив занимает 14 га, площади и тянется он по склону реки Случ. Парк был заложен еще в 18 веке и богат на разнообразие растительности, где можно увидеть около 50 различных видов кустарника и деревьев. Есть среди насаждений парка и долгожители, которым более 200 лет в основном это ель, вяз и ясень. Но как всегда не хватает у руководства возможностей содержать парк в должном состоянии, поэтому скорее это уже не парк, а дремучий лес. Здесь уже давно нет ухоженных аллей, а только тропинки протоптанные местными жителями.

И в наши дни весь дворцово-парковый ансамбль имеет всего лишь несколько сохранившихся сооружений. Первое что можно увидеть это парадные въездные ворота, выполненные в одном из стилей барокко. Далее башенные ограды и хозяйственные постройки. К сожалению, мы уже не когда не уведем прекрасного дворца французских баронов, так как его разрушили еще во второй середине 19 века. Это лишь малая доля того чем богат Житомирский край но даже такого описания хватит для того чтобы любящие старину люди могли приехать и воочию оценить красоту этого края.

Раскольников. Н.Р.
пʼятницю, 14 березня 2014 р.

Костел Святой Клары в с.Городовка Андрушевского района

Костел Святой Клары в селе Городовка Андрушевского района, это сказочной красоты здание, больше похоже на древний замок, на крепость на берегу античного озера. Что особо удивительно, так это то, что архитектурный стиль был совершенно не свойствен Центральной Украине, не только современной архитектуре, но и тогда, когда костел строился. И это, несомненно, делает костел одним из ценнейших памятников, причем действующих, а Житомирской области.

В основу проекта архитектор заложил переплетение двух культур романовской и готической эпохи. Построен костел из неотесанного камня и красного кирпича, крыша была покрыта черепицей (которая, к сожалению, не сохранилась) специально привезенной из Польши. Как считается, основателем проекта был поляк писатель Евстафий Ивановский больше известный как Гелениуш. Храм строился по его инициативе и был посвящен Клары Ивановской покровительнице его матери. В 1913 году костел был открыт, но к тому времени Гелениуша уже не стало.

Яблонский архитектор костела для возведения храма пригласил польских мастеров, в подмастерьях же были местные жители из Халаимгородка и Жердели. В результате край получил прекрасный замок со строгой внешностью и изящным интерьерам. На колокольни костела было три колокола весом до 150 кг, окна переливались цветными витражами, а под куполом красовалась огромная хрустальная люстра. Мелодичная органная музыка завораживала посетителей, а настенные фрески побуждали задуматься о смысле жизни.

Костел до сих пор имеет практически не измененный первозданный вид, что свидетельствует о мастерстве архитектора и строителей. Находясь на берегу озера, храм имеет величественный вид, а на лужайках перед фасадом можно отдохнуть и насладится великолепием застывшей архитектурной музыки. Сейчас храм находится в распоряжении римско-католического ордена под название Босые Кармелиты.

середу, 12 березня 2014 р.

Усадьба знаменитого сахарозаводчика Артемия Яковлевича Терещенко в Андрушевке

Как повествуют исторически факты родословная линия Терещенко, велась от украинского казацкого рода. Отца Артемия Яковлевича Терещенко звали Яков Терещенко, он был Черниговским казаком и в момент рождения Артемия жил в селе Локоть. Сам же Артемий Терещенко как говорится, «пошедший на свои хлеба», со временем обосновался в селе Глухово. Там он и начал свое дело с торговли выносным товаром на обычной переносной лодке. А закончил богатым производителем сахара, имея при этом самые крупные заводы в Российской империи.

Род Терещенко стал самым богатым в Украине, поселившись на Житомирщине, Отец Артемий Терещенко и его сыновья Николай, Федор и младший Семен который в последствие уехал в Россию, широко развили семейный бизнес. Помимо заводов они возводили роскошные особняки в Киеве, Черниговской и Житомирской губернии и сейчас можно полюбоваться не только промышленным, но и архитектурным наследием этого дворянского рода.

В местном фольклоре все еще бытует рассказ о первенце Терещенко, Николае который, стремясь покорить сердце местной красавицы всю улицу от своего дома до ее, засыпал сахаром, в ответ на отказ отца красавицы выдать ее замуж который сказал что «свадьба состоится, только если летом улицы от снега побелеют». Как подтверждает история, свадьба состоялась, но такое расточительство сильно не понравилось Артемию Терещенко, и он отстранил сына от семейного дела.

Но вернемся к усадьбам столь знаменитого рода. Несмотря на величие многих дворцов построенных семейством Терещенко Андрушевское было самым обширным. Любой человек приехавший посмотреть достопримечательности в Андрушевском районе подходя к старинному парку, уведет вывеску, информирующую о том, что здесь на территории парка находится бывший дворец Терещенко. Также на территории сохранился красивый большой но, к сожалению не работающий фонтан. Как можно увидеть сам дворец был построен в неоренессанском французском стиле в строительстве, которого использовался кирпич.

Само здание возведено в асимметрическом плане и представляет собой жилую часть, оранжерею и хозяйственный корпус. С расстояния дворец выглядит очень красиво с парадными въездными воротами и сохранившимися тремя из четырех башнями. Расположенная на берегу пруда усадьба со всех сторон окружена парком с вековыми дубами является действительно захватывающим зрелищем. Сейчас здание не пустует и поддерживается в должном состоянии.

На Житомирщині правоохоронці викрили наркоторгівця

Оперативники карного розшуку Андрушівського райвідділу УМВС встановили, що 27-річний місцевий житель займається розповсюдженням наркотичних засобів. У чоловіка вилучили декілька пакунків з канабісом та понад третину мішка насіння конопель.

Перевіряючи оперативну інформацію, правоохоронці зупинили на автошляху рейсовий автобус, що прямував у м. Київ. За попередніми даними, саме цим транспортним засобом чоловік мав перевезти небезпечне зілля до столиці, де й планував знайти грошовитих споживачів. Під час огляду його речей працівники міліції виявили місткий пакунок з сухою рослинною масою. Згодом експерти підтвердили, що це наркотичний засіб канабіс.

- Проводячи санкціонований обшук в помешканні підозрюваного, оперативники виявили ще декілька підготованих пакунків з наркотичним засобом та мішок, на третину наповнений насінням конопель - повідомив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко. - Чоловік заховав зілля на горищі будинку і навіть у духовці газової плити.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Незаконне зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області (за повідомленням Андрушівського РВ УМВС)
вівторок, 11 березня 2014 р.

Путешествие в Андрушевку

Наша страна издавна славится не только своим гостеприимством, но и, безусловно, живописной природой, колорит которой можно по достоинству оценить, посетив, к примеру, Андрушевский район Житомирской области Украины.

Ещё в I тысячелетии до н. э. состоялось первое заселение данной многочисленной территории, об этом факте свидетельствуют найденные исторические остатки славянских поселений эпохи далёкого бронзового века.

Загадочные и мистические «змеиные валы» тянутся вдоль районного центра по направлению к столице. Чередуясь с бескрайним лесным массивом, который гордо украшают многолетние дубы, величественные грабы, мистические тополя и большое количество хвойных деревьев. Здесь же протекает небольшая тихая речушка под названием Гуйва.

Первое упоминание села Андрушевка записано в историческом летописании 1683 года, своё название, посёлок получил благодаря фамилии первых жителей — Андрушах. Непосредственно к Житомирской области этот район отнесли позже.

Древняя летопись свидетельствует о том, что на этой территории много лет назад был расположен сторожевой пост славных украинских казаков.

С 1941 года здесь работали и процветали молокоперерабатывающий завод, сахарные и спиртовые Андрушевские заводы, а также производились торфоразработки. Население села обслуживали люди, занимавшиеся кирпичными и гончарными ремёслами. Селу Андрушевка лишь в 1975 году присвоили статус города, что очень порадовало местных жителей.

АНДРУШЕВКА. Андрушевский район Житомирской области Украины.

В настоящее время промышленность района составляют семь современных предприятий:

1) «Надежда» — предприятие изготовляет полноценные корма для животных.
2) Фабрика «Восход» — специализируется на изготовлении спецодежды.
3) «Червоненский завод продовольственных товаров» — производит стекло — моющие средства и растворители, для изготовления которых используется только органическое сырьё.
4) «Андрушевский маслосырзавод» — специализируется на изготовлении молочной продукции.
5) «Коростышевский спиртовой комбинат» — работает над изготовлением этилового спирта.
6) «Агросервис» и «Житомиринвест» ОАО – специализируются на производстве замороженной мясной продукции.
7) «Червонский сахарник» — занимается производством сахарного песка.

Но, не только одной развитой промышленностью славится Андрушевка. Убедится в этом легко, достаточно посетить величественный памятник XIX столетия – знаменитый дворец Терещенко, который давно уже стал архитектурной ценностью. Красивое сооружение дворца выполнено в лучших традициях французского стиля.

Замок окружает загадочный парк, возраст, которого составляет - 200 лет. На своём веку усадьбе Терещенко довелось размещать штаб знаменитого командира С. Будённого, а в настоящее время в нём расположилась школа, возле которой гордо возвышается памятники и бюсты местных героев.

Благодаря хорошим климатическим условиям и многочисленным лесным массивам в Андрушевке действует санаторно-курортный детский лагерь под названием «Чайка». Дети с большим удовольствием отдыхают в этом оздоровительном комплексе в летний период.

Посетив Андрушевку, вы окунетесь в загадочный мир, где настоящее тесно переплетается с прошлым!

середу, 5 березня 2014 р.

Відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради

4 березня відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

Про організаторську роботу Каменівської , Крилівської та Мостівської сільських рад щодо впровадження у практичну діяльність вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» інформувала Т.В.Ломберг , начальник відділу організаційної роботи районної ради.: С. А.Михайловський , керуючий справами виконавчого апарату районної ради, зупинився на питанні про загальні збори громадян як важливий засіб реалізації конституційних положень щодо права громадян у здійсненні місцевого самоврядування. Ознайомив з рекомендаціями постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від 12 грудня 2013 року №21 « Про стан очищення території області від непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин» та охарактеризував стан справ з даного питання в районі О.А.Борисов, перший заступник голови районної державної адміністрації. В обговоренні піднятих питань взяли участь Гальчинський сільський голова М.Г.Сушко, Червоненський селищний голова Ю.В.Ящук. Завершуючи засідання заступник голови районної ради В.Б.Шпаківський звернув особливу увагу голів рад на організацію робіт органів місцевого самоврядування щодо вирішення соціально - економічних проблем територіальних громад. З усіх піднятих питань прийняті рішення.

понеділок, 3 березня 2014 р.

Відбулося народне віче

3 березня об 11 год. на площі м.Андрушівка відбулося народне віче.

Перед зібранням виступив голова районної ради Віктор Васильович Костик, який висловив стурбованість подіями, які відбуваються в окремих регіонах України, що призвели до порушення громадського спокою.
Віктор Васильович закликав кожного мешканця району до самоорганізації та самодисципліни, щоб зберегти спокій, утриматись від нагнітання гострих ситуацій його підтримали міський голова В.І.Бойко та громадяни міста: Семенов С.М., Скорик С.А., Дисак С.І., Гринчишин Є.Я., Цвик О.П. та отець Сергій.
Народне віче одноголосно прийняли резолюцію.

Архів блогу