Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 27 листопада 2014 р.

В Андрушівському районі пічне опалення забрало життя 57-річного чоловіка

26 листопада о 07:15 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Андрушівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в с. Іванків.

Про це інформує У ДСНС у Житомирській області.

Загоряння помітили сусіди і одразу сповістили про це сестру власника палаючої оселі, тому що до нього додзвонитися не змогли. Жінка, не зволікаючи, повідомила про надзвичайну подію до служби порятунку «101».

Рятувальники, які прибули до місця виклику з’ясували, що полум’ям охоплений увесь житловий будинок. Всередині житла спостерігалось цілковите задимлення. Провівши розвідку, вогнеборці вивили на дивані однієї з кімнат бездиханне тіло чоловіка. Як з’ясувалося пізніше, ним виявився 57-річний власник оселі.

Завдяки умілим діям бійців ДСНС о 09:10 пожежу було локалізовано, в 10:47 – повністю ліквідовано. Внаслідок події полум’ям знищено дах оселі. За попередньою версією причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час використання пічного опалення.

четвер, 13 листопада 2014 р.

Відео Знищено браконьєрські вежі в Андрушівському районі

В Україні відкрито сезон полювання на парнокопитних, тож Державною екологічною інспекцією у Житомирській області здійснюються посилені заходи щодо виявлення фактів браконьєрства та порушень правил полювання.
Наприклад, під час проведення рейдів на території Андрушівського району, на полях засіяних кукурудзою було виявлено близько десяти браконьєрських веж. Вони споруджувались таким чином, що могли швидко демонтуватись і переноситись в інше місце. З метою недопущення фактів браконьєрства державними інспекторами зазначені вежі були знищені.
Державна екологічна інспекція України просить громадян звертатись за телефонами «гарячих ліній» до регіональних підрозділів, якщо такі чи подібні факти браконьєрства будуть ними виявлені. Давайте берегти природу разом!



вівторок, 11 листопада 2014 р.

Андрушівські рибаки завдали збитків природі маже на 10 тис .грн.

10 листопада 2014 року в м. Андрушівка на р. Гуйва державними інспекторами Житомиррибоохорони було затримано громадянина, який ловив рибу забороненим знаряддям лову – сіткою. Даний порушник виловив один із цінних видів риб - плітка (115 екз.). Своїм вчинком громадянин Микола Х. наніс природі збитки в розмірі 9 775 грн.

Про це повідомляють в управлінні рибоохорони в Житомирській області.

За даними фактом порушення складений адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. На сьогоднішній день вирішується питання щодо притягнення винної особи до кримінальної відповідальності.

Архів блогу