Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 11 квітня 2013 р.

Спортивні новини

Представники району - Гаєвська Оксана, Марчук Олександра, Бичок Іван, Бичок Денис ( тренер Затилюк Г.П.) в складі збірної команди області взяли участь в Чемпіонаті України з армспорту, який проходив в м.Севастополі з 29 по 31 березня. Команда посіла 6 місце. В особистому заліку 2 місце вибороли: Гаєвська Оксана - учениця Зарубинецької ЗОШ І-ІІІ ст..( в ваговій категорії 50 кг.) та Марчук Олександра - учениця Андрушівського ліцею ( в ваговій категорії 70 кг.). Дівчата виконали нормативи КМС та включені до збірної України для участі у чемпіонаті Європи та світу. Фінансову підтримку надали: Андрушівська ДЮСШ та депутат Верховної Ради Лабунська А.В.
29 березня, на базі Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст.. та Андрушівської гімназії пройшли відкриті районні спортивні ігри серед колективів фізкультури. Команди – призери ( І місце - команда ”Освітянин”, ІІ місце - команда підприємців, ІІІ місце - команда працівників медицини) отримали грамоти відділів райдержадміністрації: у справах сім’ї, молоді та спорту, освіти.Команда – переможець отримала перехідний кубок.
7 квітня в смт.Червоне проходила відкрита першість ДЮСШ з міні-футболу. В молодшій віковій групі І місце посіла команда Бердичівської ДЮСШ, ІІ- Андрушівської ДЮСШ (тренер Романський О.М.), ІІІ- Андрушівської ДЮСШ ( тренер Науменко А.Г.). В старшій віковій групі – І місце - Андрушівська ДЮСШ( тренер Романський О.М.), , ІІ- Андрушівська ДЮСШ( тренер Науменко А.Г.).Всі учасники нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та Андрушівської ДЮСШ.

В.о.начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Н.О.Пінчукова

0 коментарі:

Архів блогу