Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 1 січня 2006 р.

Регуляторна політика Андрушівської районної державної адміністрації

В районі проводиться робота з питань реалізації державної регуляторної політики. Щорічно затверджується план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів, який оприлюднюється в районній газеті. 13.12.2007 року затверджено відповідний план на 2008 рік, який оприлюднено в газеті «Новини Андрушівщини» від 21.12.2007 року № 53.

Відповідно Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проекти регуляторних актів та аналіз їх регуляторного впливу оприлюднюються в районній газеті «Новини Андрушівщини» та погоджуються в Державному комітеті України з питань регуляторної політики та підприємництва Представництво у Житомирській області і зареєструються в органах юстиції.

Щоквартально управлінням економіки райдержадміністрації проводиться моніторинг прийнятих регуляторних актів.

У 2007 році прийнято два регуляторних акти: «Про затвердження Порядку взаємодії представників місцевих дозвільних органів, які здійснюють прийом суб'єктів господарювання в одному приміщені Андрушівської районної державної адміністрації» від 04.06.07 №317 та «Про затвердження рекомендацій щодо проведення земельних торгів на території Андрушівського району» від 27.04.07 №257.

andrushivkafotovideo.wordpress.com

0 коментарі:

Архів блогу