Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 29 травня 2009 р.

В Андрушівці з'явилося цифрове телебачення

Міністерство транспорту і зв'язку України почало трансляцію цифрових каналів у Київській, Житомирській та Одеській областях, а також у Києві. Про це заявив заступник міністра транспорту та зв'язку - голова Держадміністрації зв'язку Олег Проживальський.

«У травні місяці розпочата трансляція на постійній основі телепрограм у цифровому форматі в Києві та Київській області, Житомирській області та в Одеській. Це перша частина нашої роботи, яка була проведена спільно з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення », - повідомив Олег Проживальський.

Глава Держзв'язку уточнив, що в цифровому форматі MPEG-4 у цих областях почалася трансляція каналів «Мегаспорт», «НТН», «Футбол», «Гумор», КДТРК, «Інтер», «ТВі», «Music Вox Ukraine» та « Kultura ». Всі приймачі, які передають ці канали, надані Концерном РРТ.

«Всі приймачі в тих областях, які я назвав, зроблені Концерном РРТ за рахунок державних бюджетних коштів, які виділялися у попередні роки, а також за рахунок власних коштів, які мав Концерн РРТ», - зазначив Олег Проживальський.

Він також додав, що коштів Концерну вистачить на запуск цифрового ТБ ще в двох-трьох областях України, а в яких саме - визначить Нацрада.

«Але, так чи інакше, за рахунок власних джерел, за рахунок залучення коштів Концерну РРТ, навіть при важкому фінансовому стані, ми плануємо, що цього року ще у двох-трьох областях зможемо відкрити цифрове телебачення», - повідомив Олег Проживальський.

0 коментарі:

Архів блогу