Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 1 грудня 2010 р.

Вісті з рад Андрушівського району

В районній раді - відбувся семінар-навчання голів місцевих рад щодо повноважень органів місцевого самоврядування на виборах депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року відповідно до Закону України «Про вибори депутатів Верховної ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів»; - підбито підсумки другого етапу обласного конкурсу серед сільських, селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій територій. Серед трьох сільських рад: Гальчинської, Іванківської, Нехворощанської - лідерів першого етапу, визначено переможцем Гальчинську сільську раду. Матеріали направлені до обласної ради для участі у третьому етапі обласного конкурсу, підсумки якого, згідно умов, будуть підбиті обласною конкурсною комісією до 1 грудня 2010 року.
У Бровківській сільській раді - впорядковано сміттєзвалище в с. Бровки Перші, на що використано із сільського бюджету 5,6 тис. грн.; - для забезпечення екологічно чистою питною водою вихованців дитячого дошкільного закладу викопано криницю, встановлено нову насосну станцію та замінено водогінну мережу. Всі ці роботи обійшлися раді в 12 тисяч гривень; - відбулося виїзне засідання жіночої ради за участю сільського голови Н. І. Мельник, на якому вирішувалося питання, як поліпшити умови проживання інваліда II групи Гришанович Н. В. та її неповнолітнього сина; - сільський голова разом з представниками центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, дирекції загальноосвітньої школи відвідали сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах; - сільський голова та депутат ради при відвідуванні жительки села Мельник Н. В. знайшли її в тяжкому стані. Викликана швидка допомога приїхала вчасно. Хвору госпіталізували.
У Волосівській сільській раді - завершено поточний ремонт адмінприміщення сільської ради; - триває поточний ремонт приміщення ФАПу. Всі роботи будуть завершені до 1 жовтня.

Матерали підготувала
Т. В. Ломберг,
начальник організаційного відділу районної ради.
Тел.: 2-18-50

0 коментарі:

Архів блогу