Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 6 липня 2011 р.

Сергій Рижук відвідав з робочою поїздкою Андрушівщину

Сергій Рижук, Голова Житомирської обласної державної адміністрації з робочою поїздкою відвідав Андрушівщину. Серед першочергових питань були оцінка стану овочівництва. Задля цього Сергій Рижук має намір відвідати кожне сільськогосподарське господарство області, що спеціалізується на овочівництві.

Своєрідний іспит на успішність очільнику області здавало фермерське господарство Андрушівського району, яким вже понад 20 років керує досвідчений керівник - Сергій Малиновський. За словами фермера з Андрушівщини, першочергова задача господарства - це не збільшення кількості гектарів, на яких вирощують картоплю, моркву, селеру, та багато інших овочів, а більш ефективне використання тих площ, які вже засіяні і оброблені.

Перехід від екстенсивного виробництва до інтенсивного - це найбільш правильний шлях. Житомирщина має достатній потенціал для вирощування овочів та інших сільськогосподарських культур. Для цього потрібно як самовіддана праця людей на землі, так і підтримка влади фермерів. Завдяки спільній взаємовигідній співпраці фермери очікують від влади не втручання в робочі процеси, а підтримки у вигляді стратегічних змін - покращення взаєжовідносин, доступні кредити, стабільності у земельних відносинах.

0 коментарі:

Архів блогу