Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 29 серпня 2011 р.

Андрушівщина святкувала 20 річчя незалежності України

Свято єдності і державності, втілення вікового прагнення українців до волі та самоствердження – свято незалежності України.
24 серпня андрушівчани святкували в міському парку 20 - річний ювілей незалежної України та обласне свято декоративно-ужинкового мистецтва „Рушники мого краю”.
Голова районної державної адміністрації Мазур Б.В. та голова районної ради Мельник О.В. привітали жителів нашого району та гостей з ювілеєм нашої держави, висловили впевненість, що наш народ буде гідним звання громадян незалежної України, самовіддано працюватиме для покращення свого добробуту.
Присвоєні звання „Почесний громадянин Андрушівського району” і вручені почесні відзнаки : Стельмаху О.Д - голові виконкому районної ради трудящих (1974-1991 рр), Срібному Б.Р. - директору СТОВ”Старокотельнянське”, Іващенку Ю.М.- директору Андрушівської астрономічної обсерваторії.
За досягнення визначних результатів у професійній діяльності, вагомий особистий вклад в соціально-економічний розвиток району, активну громадську та життєву позицію на святі були вручені грамоти райдержадміністрації та подарунки 12 працівникам різних сфер діяльності, в т.ч. головному державному податковому інспектору ДПІ в Андрушівському районі Кравченко О.П.
Свої вироби сорочки – вишиванки, рушники, вироби з лози, дерева, скла, глини, бісеру, картини, демонстрували майстри з різних куточків Житомирщини.
Вшановували на святі працівників культури району, учасників художньої самодіяльності, народних майстринь Андрушівщини. Були вручені нагороди кращим аматорам художньої самодіяльності, майстриням – вишивальницям та народним умільцям Житомирщини.
Чудові українські пісні ансамблів „ Родослав”, Калинонька”(Чуднів), „Криниченька (Андрушівка),” Соколи” (Попільня), „ Хорошки” (Володарськ-Волинський) лунали зі сцени, а також приїхали привітати з державним святом наші побратими з Білорусії ансамбль „Єлінка”. В Співочому містечку, що розкинулось по всій території парку господині з усіх сіл району пригощали своїми українськими стравами. До пізнього вечора линула українська пісня над старим парком та колишнім маєтком цукрозаводчика Терещенка.
Закінчилось свято ввечері, коли нічне небо спалахнуло тисячами вогнів феєрверку.

ДПІ у Андрушівському районі

0 коментарі:

Архів блогу