Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 1 вересня 2011 р.

Самборський Володимир Іванович

Доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук

Народився 15.03.1937 року в селі Стара Котельня в родині колгоспників. Трудову діяльність розпочав в 17 років на Львівському велосипедному заводі. З 1955 по 1957 р.р. навчався в Львівському обліково-кредитному технікумі, який закінчив з відзнакою.
Працював інспектором відділення Держбанку Української РСР, згодом поступив на фінансово-економічний факультет Київського інституту народного господарства (тепер Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана), який закінчив у 1961 році. Працював у Рівненському та Житомирському облфінвідділах на посаді старшого економіста-фінансиста (1961-1965р.р.).
У 1968 році закінчив аспірантуру при Київському інституті народного господарства, отримав вчений ступінь кандидата економічних наук і продовжив свій трудовий шлях в його стінах з посади асистента, а згодом професора, дійшов до завідуючого кафедри обліку, контролю та аналізу в кредитних та бюджетних організаціях. Надрукував і видав близько 80 наукових праць – підручники, монографії, наукові статті.
Помер 01.02.1998 року.

0 коментарі:

Архів блогу