Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 4 лютого 2013 р.

Це було свято талантів

Минулої п’ятниці аматори районного будинку культури звітували перед глядачами, показавши змістовну, насичену програму самодіяльного пісенного і танцювального мистецтва.
В концерті брали участь понад 60 учасників. З ними жителі міста і району не раз зустрічалися під час святкових концертів. Як і завжди, цього разу глядачі захоплено аплодували народному аматорському колективу пісні і танцю «Криниченька», який відкрив концерт вокально-хореографічною композицією «Земле моя» і продовжив виконанням українських народних пісень «Ой у полі нивка», «Ой розвивайся, та сухий дубе» та інших.
Не тільки в районі, а й в області та за її межами знають ще один колектив РБК - народний аматорський фольклорний ансамбль «Веселі музики», виступи яких глядачі теж сприйняли із захопленням.
Вдало виступив зразковий дитячий фольклорний ансамбль «Зернятко». Потішили присутніх і «Молодички».
Дружніми оплесками нагородили глядачі вихованців Андрушівської школи мистецтв за танець «Гопак», а також сатиричний дует у складі Сергія Когута і Юрія Палія.
Завершила програму улюблена глядачами «Криниченька». Пісні у виконанні аматорського народного ансамблю пісні і танцю на завжди актуальні теми - про любов до рідної України, про її красу і нелегку долю, про кохання зачарували всіх присутніх у залі.
Всі колективи і кожен з учасників зокрема у цьому звітному концерті показали: за рік, що минув, у своїй самодіяльній майстерності вони піднялися ще на одну сходинку - таку оцінку поставило їм глядацьке журі.

0 коментарі:

Архів блогу