Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 20 серпня 2013 р.

Гальчин відсвяткував 330-річний ювілей

Нещодавно жителі села Гальчин, Андрушівського району, Житомирської області, всією громадою святкували 330-річний ювілей у капітально відбудованому будинку культури.

На це чудове свято були запрошені запрошені керівники органів місцевого самоврядування, місцева влада, настоятель Свято-Покровського храму села Гальчин ієромонах Макарій (Гаврилів), жителі і гості села Гальчин.

На урочистому акті почесними грамотами і медалями а також особливою відзнакою «Почесний громадянин села Гальчин» були нагороджені жителі, які внесли вагомий внесок в розвиток і історію села.

Усіх жителів, хто своєю щоденною працею, доброзичливістю та добротою прикрашають рідне селище, урочисто привітав селищний голова М.Сушко, керівництво району та інші запрошені гості.

На святі не було часу сумувати нікому - насичена програма прийшлася до душі кожному.

Слід нагадати, що саме в селі Гальчин знаходиться всесвітньовідома астрономічна обсерваторія "Липневий ранок", яка заснована Іващенком Юрієм Миколайовичем в 2001 році та за більш як десять років має значні успіхи та досягнення у дослідженні космосу та малих планет.

0 коментарі:

Архів блогу