Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 5 вересня 2013 р.

Обласний турнір з футболу в Андрушівці

У 2006 році ветеран органів внутрішніх справ, генерал-майор міліції у відставці Петро Грозінський започаткував проведення обласного турніру з футболу серед співробітників правоохоронних органів. Цього року на футбольному полі в Андрушівці за кубок генерала Грозінського змагалися команди слідчого управління, УДАІ, управління громадської безпеки, Андрушівського та Попільнянського райвідділів міліції, місцеві ФК «Буревісник» і ФК «Зоря», команда футболістів із села Нехвороща Андрушівського району.

Відкриваючи турнір, Петро Васильович наголосив на тому, що до участі у спортивних змаганнях, проведення яких підтримують органи місцевої влади, щороку долучаються все більше команд. Гра у футбол стала справжнім, захоплюючим спортивним святом і для молодих правоохоронців. Привітали футболістів, побажали їм цікавої гри, чесної перемоги голова райдержадміністрації Борис Мазур, голова районної ради Олександр Мельник.

На футбольному полі правоохоронці продемонстрували динамічну та цікаву гру. Вболівальники не стримували своїх емоцій, спостерігаючи й за фінальним матчем між командами управління громадської безпеки та слідчого управління МВС України в області. «Громадська безпека» здобула перемогу над слідчими з рахунком 2:0. Третє місце посіла команда Попільнянського райвідділу міліції. За рішенням суддів кращим гравцем турніру став дільничний інспектор Житомирського райвідділу міліції Сергій Борисов, кращим воротарем — слідчий із особливо важливих справ слідчого управління Олександр Купрія-нов. а кращим бомбардиром — заступник начальника управління кадрового забезпечення УМВС України в області Віктор Колесник. Командам-переможницям, кращим футболістам Петро Грозінський вручив спеціальні призи, кубки, почесні грамоти та дипломи.

Переможців, призерів, усіх учасників обласних змагань із футболу привітав перший заступник начальника УМВС України в області Василь Дячук. Він зазначив, що проведення турніру сприятиме залученню молоді до занять спортом, налагодженню дружніх стосун -ків правоохоронців із населенням.

Володимир Степовий

0 коментарі:

Архів блогу