Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 1 липня 2014 р.

Проведено Всеукраїнську акцію «Запобігти, врятувати, допомогти»

29 червня 2014 року у КП ДОЗ «Чайка», за адресою: м. Андрушівка, вул. Тітова, 42 відбулася акція, Запобігти, врятувати, допомогти”.
В Акції взяло участь близько 300 осіб.
Метою проведення акції є - інформування населення про діяльність ДСНС України, що направлена насамперед на впровадження державної політики у сфері цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, особливо в частині запобігання травмуванню та загибелі людей під час їх виникнення ;привернення уваги широких кіл населення до питань цивільного захисту.
5ДПРЧ м. Андрушівка та 36ППП смт. Червоне Андрушівського району завжди готові прийти на допомогу своїм мешканцям у ліквідації надзвичайних ситуацій. Для цього і створено „Службу порятунку-101”

У програмі свята висвітлено наступні заходи:

- показові дії пожежників;
- показ обладнання пожежно-рятувальної служби;
- конкурс малюнків на асфальті;
- конкурс малюнків на протипожежну тематику.

Рятувальна техніка, яка була приставлена під час проведення акції „Запобігти, врятувати ,допомогти”, викликала очевидне захоплення в присутніх.
Щодо проведення самої акції „Запобігти, врятувати ,допомогти” в КП ДОЗ «Чайка», то можна чітко зазначити, що вона засвідчила високий рівень реалізації намічених завдань: було досягнуто достатнього пропагандистського ефекту, набуто належної масовості та інформованості, вона залишила після себе очікуваний виховний вплив, була цікавою і приємною для учасників тобто стала культурною подією в житті району.
Також хочемо подякувати всім учасникам за активну участь в Всеукраїнській акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Андрушівський РС Управління ДСНС України у Житомирській області

0 коментарі:

Архів блогу