Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 16 грудня 2014 р.

Проведено Всеукраїнський тиждень права

З 08 по 13 грудня 2014 року були проведені заходи в рамках Всеукраїнського тижня права, направлені на популяризацію правових знань серед населення, присвячені прийняттю 10.12.1948 року на 183 Генеральній Асамблеї ООН Загальної декларації прав людини.
Зокрема, 08.12.2014 року в Червоненській ЗОШ І-ІІІ ст. перед учнями 11 кл. було прочитано лекцію на тему «Права людини щодо вільного вибору трудової діяльності, порядок відкриття бізнесу».
09.12.2014 року з працівниками та учнями комунального закладу Андрушівскої міської ради «Станція юних техніків» проведено бесіду на тему «Права людини щодо вільного володіння нерухомим майном», в Андрушівській ЗОШ І-ІІІст. №1 з учнями 9-10 кл. проведено засідання лекторію для старшокласників на тему «Загальна декларація прав людини: історія створення», з працівниками Андрушівської ОДПІ проведено бесіду на тему «Захист прав людини в сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно».
10.12.2014 року в Червоненській ЗОШ І-ІІІст. перед учнями 8-11 кл. було проведено виступ на тему «Загальна декларація прав людини – перший каталог прав людини».
11.12.2014 року в Гальчинській сільській раді з членами виконкому проведено бесіду на тему «Порядок державної реєстрації речових прав на нерухоме майно».
12.12.2014 року проведено заняття з вчителями правознавства шкіл району на тему «Реалізація та захист прав людини», в Андрушівській районній бібліотеці перед учнями 10 класів Андрушівської гімназії проведено виступ на тему «Загальна декларація прав людини», в районній газеті «Новини Андрушівщини» надруковано статтю начальника управління Сірої В.В. на тему «Загальна декларація прав людини».
В Андрушівській, Старокотельнянській гімназіях, Новоівницькій, Івницькій ЗОШ І-ІІІ ст. організовано круглий стіл серед старшокласників на тему: „Конституція України – Основний Закон держави”, в Андрушівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Малоп’ятигірській, Антопільській ЗОШ І-ІІ ст, Глинівецькій, Степківській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено брейн - ринг на тему: „Ми маємо знати свої права”. В навчальних закладах району проведено конкурс творчих робіт „Мої права та обов’язки”.
В Зарубинецькій, Червоненській, Іванківській, Бровківській, Гальчинській, Павелківській, Городківській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено бесіди „З історії державних символів”, „Конвенція ООН про права дитини”.
В Андрушівській, Волицькій, Крилівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулись позакласні заходи „Чи знаєш ти свої права?”, „Права і обов’язки громадян”. В шкільних бібліотеках організовано постійнодіючу виставку літератури правового змісту, конкурс малюнків на тему: „Право в житті людини”, конкурс стінгазет „Правове виховання молоді”.
В Андрушівській, Волицькій, Крилівській ЗОШ І-ІІ ст, відбулись позакласні заходи „Що вам відомо про права дитини”, „Права і обов’язки громадян”. В шкільних бібліотеках організовано виставки літератури правового змісту, організовано конкурси малюнків на тему: „Право в житті людини”, конкурс стінгазет на тему: „ Правове виховання молоді”.
В навчальних закладах району проведено конкурс творчих робіт „ Мої права та обов’язки”, класні керівники провели години спілкування, правові тренінги, класні години з даної тематики. В кабінетах історії в рамках тижня права організовано інформаційні полички.

0 коментарі:

Архів блогу