Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 10 березня 2015 р.

Дозвільний Центр інформує

Відповідно до чинного законодавства в районі функціонує Дозвільний Центр, що є невід’ємною складовою Центру з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації. Дозвільний Центр діє за принципом організаційної єдності згідно з яким видача документів дозвільного характеру (переоформлення, видача дублікатів, анулювання) суб’єктам господарювання здійснюється у Дозвільному Центрі державним адміністратором шляхом взаємодії з представниками місцевих дозвільних органів.
Для забезпечення відкритості в приміщенні Дозвільного Центру прийом суб’єктів підприємництва, здійснюють представники місцевих дозвільних органів ветеринарної медицини та санітарно-епідеміологічної служби району.
Для покращення обслуговування громадян державним адміністратором Дозвільного Центру проводиться прийом громадян за графіком:
Понеділок - п'ятниця з 8.00 до 17.00; без перерви на обід, вихідні дні - неділя, святкові дні.
Через Державного адміністратора суб’єкти господарювання мають змогу оформити:
1) експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів), що займаються виробництвом харчових продуктів, підконтрольних ветеринарній службі та для агро - продовольчих ринків;
2) дозвіл на проведення заходів із залученням тварин;
3) експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів):
- з переробки неїстівних продуктів тваринного походження;
- з виробництва, змішування та приготування кормових добавок, префіксів і кормів, що видаються управлінням ветеринарної медицини в Андрушівському районі.
Також можна отримати експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів), що займаються виробництвом продуктів та їх обігом, що видається Андрушівським міжрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області.
За додатковою інформацією щодо переліку та порядку видачі документів дозвільного характеру звертатися за адресою м. Андрушівка, вул. Зазулінського, 5, каб. № 19, тел. 2-10-48.

Державний адміністратор П’ятніцька Л.В.

0 коментарі:

Архів блогу