Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 23 лютого 2016 р.

Андрушівські поліцейські вилучили з будинку місцевого жителя наркотики

У помешканні 41-річного чоловіка правоохоронці виявили майже 0,5 кг коноплі та пристрій для куріння. Нині все вилучене направлено на експертне дослідження. Триває досудове розслідування.

Працівники андрушівської кримінальної поліції отримали оперативну інформацію про можливе зберігання в будинку жителя райцентру наркотичних засобів. Саме для її перевірки правоохоронці провели санкціонований обшук в помешканні.

У результаті поліцейські виявили суху подрібнену рослинну масу вагою 0,5 кг та саморобний пристрій для куріння. Господар пояснив, що це конопля, яку він придбав у незнайомця для власного споживання.

Нині чоловікові оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - проінформував начальник Андрушівського відділення поліції Сергій Бойко. – Нині ми з’ясовуємо походження наркотичного засобу.

Чоловікові загрожує до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

0 коментарі:

Архів блогу