Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 29 травня 2008 р.

Багатодітна родина з Андрушівського району невдовзі переселиться в новий будинок - загальною площею 200 квадратних метрів

Цьому посприяли: виконком андрушівської міськради, яка надала для цього - приміщення колишнього колгоспного дитячого садочка, а кошти для ремонту виділили райрада - у сумі 15 тисяч гривень, та обласний благодійний фонд "Зігрій любов'ю дитину". Все це стало можливим завдяки реалізації на Житомирщині однойменного спільного проекту влади та бізнесу, започаткованого наприкінці минулого року під патронатом Президента України.

"Андрушівський приклад - один з найкращих в області", - констатував сьогодні на колегії облдержадміністрації заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко. Певні успіхи досягнуто й в інших районах. На сьогодні Соціальним проектом охоплено 25 сімей, в яких виховується 268 дітей, тобто в цих родинах по 10 та більше дітей. І головне завдання проекту - забезпечити їм нормальні житлові умови. Так у Новограді - Волинському районі вже вручено ключі від нового помешкання багатодітній сім'ї Данюків. Вирішується подібне питання і в Коростені.

Суттєвим для реалізації проекту в області є дольова участь в ньому бізнес-структур. Проте на сьогодні діє лише один меценат - Лев Парцхаладзе. З трьох депутатів Верховної ради, закріплених за областю, дотепер жоден не проявив активності.

0 коментарі:

Архів блогу