Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 18 квітня 2009 р.

Новосілля відсвяткував Андрушівський районний суд

26 березня в урочистій обстановці було відкрито нове приміщення Андрушівського районного суду, яке знаходиться по вулиці Зозулінського, 13. Щоб вимагати від людей високої продуктивності праці, необхідно створити їм всі необхідні для цього умови. На жаль, працівники Андрушівського районного суду вже багато років працювали у пристосованому, тісному приміщенні, віднайти ж кошти для придбання або будівництва сучасного не було можливості. А час продовжував диктувати свої правила - збільшувалася кількість судових справ, а відтак і працівників суду. Тривалий час вивчалося питання про оренду колишнього приміщення статистичного управління, на першому поверсі якого знаходився магазин приватного підприємця.
І от майже рік тому дана проблема вирішилася. Немало часу, зусиль і організаторських здібностей було потрібно голові районного суду В. В. Карповцю, всім його колегам, будівельній організації, яка проводила ремонтні роботи, щоб створити належні умови праці для всіх працівників установи.
26 березня мешканці міста, керівники району та гості взяли участь в урочистостях з нагоди відкриття будинку правосуддя. В цей день в Андрушівку прибули: Лощихін О. М., заступник голови державної судової адміністрації України; Міщенко С. М., заступник голови ради суддів України; Черненко М. А., заступник голови Житомирської обласної адміністрації; Прокопчук С. М., голова Житомирського апеляційного суду; Морей В. В., начальник територіального управління Державної судової адміністрації в Житомирській області; Літвін О. Т., голова окружного адміністративного суду в Житомирській області; Тов’янська О. В., голова ради суддів Житомирської області, куратор Андрушівського районного суду; Андрушкевич С. З., суддя апеляційного суду, а також голови районних судів Житомирської області.
Щиро вітаючи колег і гостей, присутніх на урочистому зібранні, виступаючі висловлювали сподівання, що храм правосуддя дійсно стане місцем, де люди матимуть справжній захист від свавілля порушників Законів України. Голова райдержадміністрації Курсон К. І. та голова Андрушівського районного суду Карповець В. В. дякували всім, хто допомагав проводити роботи по капітальному ремонту приміщення.
На урочистостях були присутні також голова районної ради Шпаківський В. Б., прокурор району Козлов Ю.О., начальник РВ УМВС України в Житомирській області Тушак С.Ю., міський голова Сушко М.Г. та ін.
Гості прибули на новосілля з подарунками, які вручали Віталію Володимировичу, аматори районного будинку культури бажали працівникам Феміди завжди буди кришталево чесними та вручили символічні сувеніри.
Але найурочистішою і найбільш хвилюючою була хвилина, коли перерізали символічну стрічку. За давнім українським звичаєм до нової оселі запросили пройти під хлібом на вишиваному рушнику. Ведучі бажали всім: «У добрий час, на добрі справи!»
Слід сказати, що робочі кабінети, зали засідань оформлені по-сучасному: скрізь нові меблі, живі квіти, комп’ютерна техніка.
Хочеться вірити, що районний будинок правосуддя завжди буде тим місцем, де всі спірні питання вирішуватимуться кваліфікованими спеціалістами згідно чинного законодавства.

Марія Кобилянська
Андрушівська районна державна адміністрація

0 коментарі:

Архів блогу