Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 4 січня 2010 р.

"Зірочки" засяяли й справді яскраво

4 січня, в понеділок, тиснув добрячий мороз і не лише дітворі, а й дорослим важкувато було обійти кучугури, до районного будинку культури поспішали і дорослі і діти. Там на них чекав цікавий захід:Андрушівська школа мистецтв влаштувала традиційний конкурс юних талантів "Крок до зірок".Ведучі запросили на сцену всіх учасників конкурсу.
Потім оголосили склад журі конкурсу, яке очолила голова райдержадміністрації К.І .Курсон, повідомила, що він проходитиме в два тури й буде оцінюватися за 5-бальною системою. Конкурсанти мають виконувати одну пісню календарно – обрядового циклу а іншу на вибір.
Гарно виступали всі учасники свята. Із задоволенням слухали глядачі Олену Гавриш із Старої Котельні, Носачук Наталію з Волиці, Жаркой Артура з Лісівки. Зал затих, здавалося, найтонших струн сердець торкався срібний голосок Ані Чижевської з Бровок Перших, коли вона співала пісню про матір. Але чи не найбільше були вражені всі виступом Марійки Жевак з Нехворощі. Щиро аплодували і найменшій учасниці конкурсу – чотирирічній Аліні Федоровій з Корчмищ, яка, так природно трималася на сцені.
Гарно виступили діти і в другому турі конкурсу.
Нарешті слово надали голові журі К.І.Курсон, яка дякувала батькам за велику любов до дітей, щиро вітала переможців. Зичила конкурсантам подальшого творчого злету і начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Г.І. Білецька.
І ось настала найхвилююча мить – нагородження переможців. К.І. Курсон вручила найкращим виконавцям грамоти, призи.
Перше місце заслужено дісталося Марійці Жевак з Нехворощі, друге – Носачук Наталія з Волиці, третє - Діані Ткачук з Червоного. Приз глядацьких симпатій присуджено Артуру Жаркому з Лісівки, Гран – Прі - Олені Гавриш зі Старої Котельні. Відзначили також і найменшу учасницю – Аліну Федорову з Корчмищ.

Андрушівська районна державна адміністрація

0 коментарі:

Архів блогу