Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 20 березня 2010 р.

Що таке фото?

Слово «фото», «малюнок» походить від грецького - «Світло» і - «Пишу». Що таке фото і що таке фотографія? Фотографія - це результат процесу фотозйомки, завдяки якому можна запам'ятати швидкоплинне мить у віках. Фото та фотографія - це результат перенесення зображень об'єктів на папір або цифровий носій за допомогою світла і різних фізичних і хімічних процесів.

Навіщо потрібна фотографія? Чому фотографії та фото такі популярні?

Фото і малюнок необхідні для створення сімейного архіву спогадів кращих і найщасливіших моментів в житті. Як відомо, життя швидкоплинна, і те, що сьогодні нам здається вічним і непорушним, завтра стає фантомом. А малюнок допомагає людям подумки повернутися в минуле. Весільні фотографії навівають спогади про весілля, одруження або вінчання. Фото улюблених людей зберігають у гаманцях і гаманцях, а портрети сім'ї ставлять на робочому столі.

Крім цього, фото та малюнок широко використовується як доказ у кримінальних та цивільних судових справах. Правда, якщо плівкова фотографія є 100% доказом наявності або відсутності будь-якого факту, то цифрова фотографія в силу того, що може бути легко змінена і підроблена, є належним доказом тільки в деяких випадках.

Що таке плівкове фото? Плівкова малюнок, фото - це малюнок, створена за допомогою різних фотоматеріалів, на поверхні і всередині яких здійснюються фотохімічні процеси.

Що таке електро фото або електрографічний малюнок? Електрографічний фотографія - це фотографія, зроблена за особливою безсрібним технології шляхом переносу Фотообраз зображення.

Що таке цифрове фото і малюнок? Цифрова фотографія - це електронний фото, в якому здійснюються аналогові процеси при русі електричних зарядів. Цифрове фото дуже зручний у використанні: за допомогою цифрового фото апарата можна назнімали кілька тисяч знімків за одним разом, а потім, не роздруковуючи їх, переглянути та відредагувати їх у себе вдома на комп'ютері, а потім роздрукувати прямо вдома за допомогою фото принтера.

Коли з'явилася перша фотографія? І за допомогою чого вона була зроблена? Першим апаратом з «виробництва» фото була камера, так звана «обскура», а після - «фотографічний апарат». Офіційно роком народження найменування «малюнок», слова «фото» є 1939 рік.

Яким буває малюнок? Фото буває чорно-білим і кольоровим. Природно, що кольорова фотографія виглядає більш життєво і привабливо. Зате чорно-біла фотографія допомагає підкреслити урочистість моменту. Фотографія буває пейзажна та художня, портретна і повсякденне, репортажна та інш.

До речі, фотогенічність людини визначається зовсім не його красою, а скоріше навпаки, різкістю ліній особи - чим більше різких вигинів на обличчі людини, тим воно ефектніше виглядає на фотографії, і тим краще воно запам'ятовується - сильніше врізається в пам'ять.


Фото та відео послуги.
Зйомка весіль, ювілеїв, вечірок.
Відео-обробка з цифрових носіїв.
Замовляйте в Андрушівці та Андрушівському районі за e-mail адресою.


0 коментарі:

Архів блогу