Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 3 березня 2010 р.

Вшанували захисників Вітчизни

23 лютого в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни. В переповненому залі - представники різних поколінь. Лунає музика, особливі почесті та увага - сивочолим ветеранам з нагородами на грудях, учасникам бойових дій на території інших держав, де вони виконували миротворчу місію.
В президії - керівники району, міста, представники громадськості, ветерани. Урочисте зібрання відкрив голова районної ради В. Б. Шпаківський, який привітав усіх присутніх зі святом захисника Вітчизни. Він подякував колишнім фронтовикам за те, що вистояли у Великій Вітчизняній війні, перемогли вогонь і смерть, ненависного ворога, завоювали мир, який тепер, як зіницю ока, бережуть сучасні воїни, котрі, коли необхідно, виконують свій священний обов’язок - миротворчу місію на території інших держав. Подвиги різних поколінь захисників Батьківщини - це та сторінка історії, яку ніхто ніколи не спотворить і не перепише. Усіх тих, хто в роки минулої війни боронив від фашистських поневолювачів свою рідну землю, воїнів-інтернаціоналістів, солдатів Збройних Сил України щиро вітали заступник командира військової частини М. В. Плаксюк, воїн-інтернаціоналіст С. Є. Ткачук, голова райдержадміністрації К. І. Курсон. Вона, зокрема, зазначила, що День захисника Вітчизни - це свято, яке єднає покоління, котрі в різні часи свято виконували свій патріотичний обов’язок перед Батьківщиною, закликала вічно пам’ятати подвиг тих, хто не повернувся з фронтів Великої Вітчизняної війни, афганської, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок. А живим захисникам Батьківщини зичила міцного здоров’я, благополуччя і миру. Всі присутні в залі хвилиною мовчання вшанували подвиг тих, хто до останнього подиху був вірний військовій присязі і Батьківщині.
А потім голова райдержадміністрації К. І. Курсон та колишній афганець С. Є. Ткачук вручили подяки і подарунки захисникам Вітчизни за мужність і героїзм, вагомий внесок в справу патріотичного виховання підростаючого покоління, а також тим, хто проявляє постійну турботу про ветеранів. Усім захисникам Вітчизни, присутнім в залі подарували квіти. В їх честь працівники районного будинку культури підготували змістовний концерт.

Валентина Василюк
Новини Андрушівщини

0 коментарі:

Архів блогу