Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 3 червня 2010 р.

Про Андрушівський бюджет на 2010 рік

Андрушівська районна рада ВИРІШИЛА:

1. Установити загальний обсяг доходів районного бюджету на 2010 рік в сумі 87757,182 тис. грн., в т.ч. обсяг дотації вирівнювання в сумі 49755,5 тис. грн., обсяг додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 463,9 тис. грн., обсяг субвенції з державного бюджету в сумі 27802,9 тис. грн., іншої субвенція з обласного бюджету в сумі 26,5 тис. грн. та коштів, що надходять до районного бюджету з міського бюджету в сумі 436,094 тис. грн. Обсяг доходів загального фонду районного бюджету визначено в сумі 83846,682 тис. грн., спеціального фонду районного бюджету -3910,5 тис. грн. (додаток №1).

2. Затвердити загальний обсяг видатків районного бюджету на 2010 рік у сумі 87757,182 тис. грн. в тому числі обсяг видатків загального фонду районного бюджету в сумі 83846,682 тис. грн. та видатків спеціального фонду бюджету - 3910,5 тис. грн. за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів (додаток № 2) та головними розпорядниками коштів (додаток № 3).

3. Установити розмір оборотної касової готівки районного бюджету в сумі 600,0 тис. грн.

4. Затвердити обсяги міжбюджетних трансфертів (див. додаток № 4, таблиця) на 2010 рік:

4.1. Дотації вирівнювання сільським, селищному бюджетам у сумі 11398,047 тис. грн.

4.2. Коштів, що передаються до районного бюджету, в сумі 436,094 тис. грн.

5. Установити, що перерахування дотації вирівнювання місцевим бюджетам здійснюється шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань від надходжень доходів до загального фонду районного бюджету згідно із додатком № 4 до цього рішення. Установити, що перерахування коштів, що передаються до районного бюджету, здійснюється шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань від надходжень доходів до загального фонду міського бюджету, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів згідно із додатком № 4 до цього рішення. Перерахування коштів недоотриманої суми дотації вирівнювання та коштів, що передаються до районного бюджету, проводиться не пізніше 10 числа місяця, наступного за звітним.

6. Установити обсяг повернення кредитів до районного бюджету в сумі 1,5 тис. грн. та розподіл надання кредитів з районного бюджету в сумі 1,5 тис. грн. в 2010 році (додаток № 5).

7. Установити обсяг резервного фонду районного бюджету на 2010 рік у сумі 68,894 тис. грн.

8. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду районного бюджету на 2010 рік за їх економічною структурою відповідно до статті 27 Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік».

9. Надати право районній державній адміністрації здійснювати протягом 2010 року додатковий розподіл та перерозподіл видатків, які фінансуються за рахунок субвенцій з Державного бюджету та обласного бюджету з наступним затвердженням районною радою.

10. Відповідно до статті 50 Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік», надати право районній державній адміністрації отримувати: - в Головному управлінні Державного казначейства України в Житомирській області позики на покриття тимчасових касових розривів, що виникають під час виконання загального фонду районного бюджету; - від Міністерства фінансів України середньострокові позики за результатами виконання районного бюджету на суму невиконання розрахункового обсягу доходів на 2010 рік, що врахований при визначенні міжбюджетних трансфертів.

11. Розпорядникам бюджетних коштів районного бюджету забезпечити укладання угод по кожному виду енергоносіїв у межах, встановлених відповідним головним розпорядником бюджетних коштів обґрунтованих лімітів споживання в натуральних одиницях відповідно до встановлених асигнувань. Розпорядникам бюджетних коштів при виконанні бюджету забезпечити у повному обсязі проведення розрахунків за електричну, теплову енергії, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, недопускаючи будь-якої простроченої заборгованості з оплати вищезазначених товарів і послуг.

12. Розпорядники коштів районного бюджету мають право брати бюджетні зобов’язання у 2010 році, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, узятих на облік в органах Державного казначейства України, в обсягах, що не перевищують суми бюджетних призначень, визначених у додатку № 3 до цього рішення.

13. У процесі виконання районного бюджету за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів районного бюджету фінансове управління райдержадміністрації здійснює перерозподіл видатків за економічною класифікацією в межах загального обсягу його бюджетних призначень за кодом тимчасової класифікації видатків бюджету, а перерозподіл бюджетних призначень між кодами тимчасової класифікації видатків бюджету в межах загального обсягу головного розпорядника коштів районного бюджету здійснюється лише за погодженням із постійною комісією районної ради з питань бюджету і комунальної власності.

14. Надати право районній державній адміністрації в особі фінансового управління райдержадміністрації проводити фінансування головних розпорядників коштів районного бюджету в межах зареєстрованих в органах Державного казначейства України фінансових зобов’язань.

15. Затвердити розпорядження голови райдержадміністрації від 05.05.10 року № 179 «Про здійснення розрахунку міжбюджетних трансфертів».

16. Додатки 1-5 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

Голова районної ради В. Б. Шпаківський
Новини Андрушівщини

0 коментарі:

Архів блогу