Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 26 березня 2011 р.

Вісті звідусіль

22 березня голова районної ради О. В. Мельник провів ділову зустріч з керівниками комунальних підприємств району, де йшла конструктивна розмова про соціально-економічний розвиток та фінансовий стан цих підприємств.

23 березня в приміщенні районного будинку культури відбувся концерт вокально-інструментального ансамблю "Пісняри” з республіки Білорусь. Жителі міста та району схвально відгукуються про виступ артистів і висловлюють вдячність організаторам концерту.

22 березня в приміщенні Житомирського обласного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.
Наш районний відділ культури та дитячий фольклорний колектив "Зернятко” визнані кращими в області й стали володарями високих відзнак "Золоті джерела”.

25 березня такі ж урочистості відбулися в Андрушівці. В них взяли участь голова райдержадміністрації Б. В. Мазур, голова районної ради О. В. Мельник, начальник управління культури і туризму ОДА Ю. Г. Градовський Вони щиро привітали культпрацівників і побажали їм високих творчих здобутків.

0 коментарі:

Архів блогу