Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 4 червня 2011 р.

Відео Андрушівська гімназія. Випуск 2011

Андрушівська гімназія - це сучасний навчальний заклад, в якому створено оптимальні умови для творчості, розвитку та самовиявлення особистості.
Ми - колектив однодумців, які, дотримуючись високого рівня ділової етики і ефективної взаємодії, працюємо для того, щоб гімназія стала тим закладом, де почесно й престижно працювати, де кожен учитель може зробити успішну професійну кар'єру та підвищити педагогічну майстерність. Обраний нами шлях забезпечення особистісно-орієнтованої освіти ґрунтується на принципах доцільності, послідовності, науковості, гуманізації. Ми не зупиняємось на досягнутому і знаходимось у постійному пошуку.
Учителі гімназії розуміють, що робота з обдарованими учнями - щастя, а вміння оцінити чужий талант і безкорисливо допомогти його становленню - це особливий дар. Тож питання організації навчально-виховної роботи з обдарованими учнями й створення оптимальних умов для їхньої самореалізації, розкриття творчого потенціалу педагогічний колектив Андрушівської гімназії розглядає як одне з пріоритетних.
Свої зусилля ми спрямовуємо на забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації шляхом створення оптимальних умов для виявлення обдарованої молоді і надання їй підтримки в розвитку творчого потенціалу, самореалізації та її постійного духовного самовдосконалення.
Авторитет гімназії постійно зростає, що дає нам наснагу до подальшого розвитку.

На відео колона випускників підходить до Будинку культури.



0 коментарі:

Архів блогу