Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 12 червня 2011 р.

Небезпечні знахідки в Андрушівському районі

На початку травня мешканець Чубарівки на залізничній зупинці Града виявив чотири артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни.

А нещодавно від працівника Андрушівського лісництва надійшло повідомлення в оперативно-рятувальну службу району про знайдені чотири авіаційні бомби у лісі поблизу с. Нехворощ. На щастя, громадяни, які виявили боєприпаси, не взялися самотужки досліджувати знахідки - одразу ж повідомили про них рятувальникам району.

Працівники групи піротехнічних робіт управління МНС в Житомирській області обстежили територію, де були виявлені вибухонебезпечні предмети. Поблизу знайдених чотирьох авіаційних бомб лежали ще чотири. Небезпечні знахідки транспортували в безпечне місце і знешкодили.

Минулої неділі трагічна подія сталася у Городківці: діти дошкільного віку, що приїхали до бабусі з Бердичева, знайшли у дворі димову шашку, від розриву якої вони одержали опікові і рвані рани. Хлопчика з термічними опіками обох стегон госпіталізовано в ЦРЛ, а дівчинку із рваними ранами пальців доставлено у Станишівську дитячу лікарню.

Андрушівський РВ УМНС України в області звертається до мешканців району із застереженням: при виявленні підозрілого предмета суворо забороняється самостійно проводити з ним будь-які дії (торкатися, нахиляти, відкривати, переміщувати, підіймати, перерізати та ін.).

Насамперед слід повідомити про таку знахідку оперативно-рятувальну службу району за телефоном 101, 2-18-09 або чергового міліції за тел. 102.

Микола КОБИЛИНСЬКИЙ, начальник Андрушівського РВ УМНС України в Житомирській області

0 коментарі:

Архів блогу