Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 30 березня 2012 р.

На Житомирщині затримано групу шахраїв-гастролерів

Троє жінок під приводом продажу килимів завітали до обійстя пенсіонерки з Андрушівського району. Ледь відкараскавшись від нав’язливих пропозицій, господиня поспішила в дім перевірити свою схованку, де знаходилися 22 тисячі гривень. Їх, звісно, там вже не було. Тож вона негайно зателефонувала до міліції.

Зазвичай, розкрити такого роду злочини та затримати шахраїв – справа доволі важка, кажуть правоохоронці. Адже, як правило, жертви не запам’ятовують прикмет своїх кривдників. А ті, в свою чергу, намагаються якомога швидше зникнути. Проте цього разу не пощастило саме аферистам.

В Андрушівському районі було затримано два авто з 9 особами. Серед них чоловіки та жінки різного віку. Під час огляду правоохоронці вилучили у них ту саму суму грошей, яка зникла у пенсіонерки. А сама вона впізнала серед затриманих тих торговок, які завітали до її подвір’я.

Усіх затриманих було доставлено до райвідділу міліції, де встановлено, що вони є жителями Запоріжжя. А ось що їх привело на Житомирщину, а також чи причетні затримані до низки інших подібних злочинів, вчинених на території нашої області, наразі з’ясовують працівники міліції.

0 коментарі:

Архів блогу