Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 16 червня 2012 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Відповідно до статей 9 та 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», виконавчий апарат Андрушівської районної ради повідомляє про оприлюднення проектів регуляторних актів:
1. «Про затвердження Положення про оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища, міста району»
2. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища, міста району та пропорції її розподілу» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
Зазначені проекти рішень та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на веб - сторінці Андрушівської районної ради: www.andrrada.gov.ua
Строк приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторних актів становить 1 місяць з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу їх регуляторного впливу
Поштова адреса розробника проектів регуляторних актів, до якого надсилаються зауваження та пропозиції: м. Андрушівка, пл. Леніна, 1 Андрушівська районна рада 13400; тел. 2-20-97.

0 коментарі:

Архів блогу