Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 23 жовтня 2012 р.

Павло Зібров: Я підтримую своїми піснями кандидатів, яким довіряю як виборець

Народний артист України Павло Зібров підтримав своїми концертами кандидата у народні депутати України Святослава Піскуна.

Пісні Павла Зіброва цими погожими осінніми днями звучали у Попільні, Андрушівці та Ружині. На концерти народного артиста України прийшли тисячі людей не лише із райцентрів, а й з сусідніх сіл. Адже зірка української естради, улюбленець багатьох поколінь своєю творчістю радує людей уже десятки років, тому і не дивно, що його шанувальники є у кожному куточку України. Та й як не любити артиста, який завжди на сцені викладається на усі сто, співає вживу і знайде доречне слово до кожної пісні, до кожного глядача.

Павло Зібров приїхав на Житомирщину підтримати своїми концертами кандидата у народні депутати України Святослава Піскуна. За словами артиста, під час виборчої компанії його часто запрошують виступити з концертами на підтримку того чи іншого кандидата, та перевагу надає тим, кого добре знає і кому теж довіряє як виборець.

«Виступати на Житомирщині мені удвічі приємно, бо тут люди щирі, з відкритою душею і співати для них приємно, бо знаю, що моя пісня залишиться у Ваших душах і думках», - говорив зі сцени Павло Зібров.

Пісні у виконанні Павла Зіброва, які вже давно стали улюбленими для мільйонів українців, «День народження», «Женщина любимая», «Наталі» та інші артист виконував разом зі своїми шанувальниками.

«Такі концерти у нас рідко бувають, а з такими артистами, як Зібров, це нам за честь подивитися такий концерт. Ми дуже вдячні за таку можливість Святославу Піскуну. Це справжнє свято для усього нашого району», - каже один із глядачів концерту у м. Андрушівка.

Під час концерту на сцену вийшла мешканка Андрушівки Ірина Іщенко разом зі своєю дворічною донечкою Вікторією. За словами жінки, її дитина при народженні втратила слух і зараз потребує встановлення слухового апарату. Купити дороговартісний пристрій родині не вистачало грошей. З проханням про допомогу вони звернулися до кандидата у народні депутати України Святослава Піскуна і отримали підтримку.

«Коли ми звернулися до Святослава Михайловича, він не відмовив, пообіцяв допомогти нам. У суботу Вікторії було два роки і саме й цей день нам зателефонували і сказали, що є кошти на слуховий апарат. Це найкращий подарунок для моєї дитини. Ми збираємося їхати у Київ днями купувати ці слухові апарати. Ця допомога неоціненна для нашої дитини і усієї сім’ї. Дуже важливо, що нас почули, допомогли, не обійшли увагою», - не стримуючи сліз, розповіла Ірина.

Святослав Піскун зі сцени привітав усіх глядачів, які прийшли цього дня послухати концерт Павла Зіброва.

«Я проїхав по Андрушівському районі і побував більш як у 45 селах і населених пунктах. Я зустрічався з людьми і я дуже щасливий, що знайшов однодумців і людей, які мене розуміють. Я вірю, що усі наші спільні напрацювання у майбутньому будуть реалізовані», - підкреслив Святослав Піскун.

На завершення концерту кандидат у народні депутати України Святослав Піскун разом із Павлом Зібровим заспівали «Червону руту» і зірвали овації публіки.

Прес-служба кандидата в народні депутати Святослава Піскуна

0 коментарі:

Архів блогу