Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 3 січня 2013 р.

Формування нового складу громадської ради при Андрушівській районній державній адміністрації

Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» затверджено новий порядок проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, а також нове типове положення про громадську раду при органах виконавчої влади.
Громадські ради утворюються для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
Членами громадської ради можуть бути представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації, інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства.
Ініціативна група запрошує усі зацікавлені інститути громадянського суспільства Андрушівського району до участі в створенні нової громадської ради.
Для цього необхідно:
1. Подати до 26 січня 2013 року до ініціативної групи заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
Документи надавати у паперовому та електронному вигляді за адресою:
13400, м. Андрушівка, площа Леніна, 1 к. № 31 (з 8.00 до 17.00)
До заяви у обов'язковому порядку додаються:
- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років (обсяг – до 1 сторінки аркушу формату А 4).
2.Прийом заяв для участі в проведенні установчих зборів та доданих до них документів завершується 26 січня 2013 року.
Установчі збори для формування нового складу громадської ради при районній державній адміністрації планується провести 4 лютого 2013 року о 16.00 в залі засідань районної ради (більш детальна інформація про час і місце проведення буде повідомлено додатково).
Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано склад та керівництво громадської ради при районній державній адміністрації та розглянуто основні напрямки роботи нової громадської ради.
Довідки за телефоном: 2-16-01
Ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації є відкритою для всіх інститутів громадянського суспільства.
Сподіваємося на Вашу активну участь та конструктивну співпрацю!

Ініціативна група з підготовки та проведення
установчих зборів для формування нового
складу громадської ради при
райдержадміністрації

0 коментарі:

Архів блогу