Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 20 січня 2013 р.

Свято дитячих талантів

Традиційно районний конкурс дитячих талантів «Крок до зірок» проводиться у дні зимових канікул. До нього вихованці Андрушівської школи мистецтв та її філіалів у Червоному і Новоівницькому разом із своїми викладачами готувалися за обов’язковою програмою для першого туру і довільною - для другого.
11 січня у залі районного будинку культури глядачі-вболівальники з нетерпінням чекали початку дійства. Так як конкурс відбувався напередодні Старого Нового року, то й пісенне привітання від усіх учасників мистецького змагання було новорічне і, як годиться, з колядками. Спішно прибули до залу і Снігурочка з Дідом Морозом, у чарівній торбині якого були не лише гостинці для юних артистів, а й заповітні жеребки. Хлопчики і дівчатка по черзі діставали свої номерки, щоб знати, кому за ким виступати.
У обов’язковій програмі згідно жеребкування один за одним з обраними українськими народними піснями (акапелла) виступали Вікторія Грищук, Уляна Тичина, Віталій Іванюк, Вікторія Хміль, Світлана Швидка, Максим Гладун, Анастасія Ткачук, Ірина Рак, Микола Тищенко, Давид Микитич, Наталія Крепець, Аліна Огородник, Денис Пістний. Хоч за тематикою, згідно обов’язкової програми, пісні були схожі і увібрали мудрість, традиції, вірування, найгуманніші почуття нашого народу, все ж вони у виконанні солістів звучали по-різному оригінально, неповторно, талановито. Спів учасників уважно слухали члени журі і кожному виставляли оцінки. До складу журі входили заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань Ю. А. Олексюк, заступник голови районної ради В. Б. Шпаківський, начальник відділу культури, заслужений працівник культури України Г. І. Білецька, директор Андрушівської школи мистецтв О. В. Яремчук, начальник відділу освіти РДА С. І. Сословська, директор районного будинку культури, заслужений працівник культури України В. Ф. Рожко, викладач Андрушівської школи мистецтв Т. О. Богайчук, директор КП «ДОЗ «Чайка» В. І. Горкун.
Своїх солістів підтримували танцювальні колективи - було гарно, колоритно, емоційно. Суддям доводилося непросто - серед кращих відібрати кращих. Але вони зробили це і Г. І. Білецька оголосила результати
В урочисті хвилини нагородження кожен з учасників був щасливий по-своєму: призери - за відвойовану перемогу, всі учасники разом за те, що показали себе, свої таланти, своє прагнення - крок за кроком йти до визнання власної виконавчої майстерності і, можливо, в майбутньому підкорити велику сцену. Разом і сфотографувалися на згадку (фото ).
Хвилювалися викладачі, бо вболівали за кожного свого вихованця, раділи за своїх дітей, онуків присутні у залі. Свято вдалося. Організатори, бажаючи обдарованій дітворі дальших творчих успіхів, подякували спонсорам - райдержадміністрації і районній раді, директору ВД Фонду страхування від нещасних випадків М. П. Білому, директору СТОВ «Добробут» В. Б. Клименку, голові ради підприємців району В. А. Тушак, а також всім учасникам концерту.

0 коментарі:

Архів блогу