Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 13 травня 2013 р.

На концерті Володимира Шинкарука

В приміщенні районного будинку культури відбувся концерт нашого земляка, заслуженого працівника культури України, відомого поета- пісняра Володимира Федоровича ШИНКАРУКА.
Шанований гість, дякуючи слухачам - старшокласникам першої міської школи та Андрушівської гімназії, що прийшли на зустріч з ним, щиро зізнався, що 45 років тому на цій сцені семикласником дебютував як учасник художньої самодіяльності Червоненської середньої школи.
Талановитий юнак після закінчення педінституту далі підвищував свій фаховий рівень, викладацьку роботу поєднував з науковою. Знаходив час і для творчості - писав вірші, багато з яких у власній музичній обробці стали авторськими піснями Володимира Федоровича і звучали на цьому концерті. У літературному доробку В. Ф. Шинкарука, крім усього, - повісті, оповідання, гуморески, фейлетони.
Як співак і композитор він виступав у Франції, Німеччині, США, побував з концертами у всіх великих містах України, в країнах СНД.
Але до рідного краю поет і артист їде, як додому, відкриває землякам нові грані свого багатого, невичерпного таланту. Таким бачили Володимира Федоровича на сцені і цього разу - замріяним ліриком, патріотом, гумористом, талановитим співаком - просто людиною-талантом.
В. Ф. Шинкарук у своїй програмі презентував пісню, присвячену 90-річчю від створення нашого району і сказав, що з такими концертами планує побувати в інших населених пунктах Андрушівщини.
Глядачі отримали масу позитивних вражень. Після концерту Володимир Федорович спілкувався з молоддю, давав автографи на своїх книгах і пообіцяв приїхати знову, але вже не сам, а зі своєю донькою Іриною, теж артисткою.

Людмила Кулик

0 коментарі:

Архів блогу