Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 5 жовтня 2013 р.

Бійці ДСО завадили чоловікові поцупити чужі буряки

Днями близько восьмої години вечора в Андрушівському районі на полях одного із приватних аграрних товариств, що знаходяться під охороною Управління державної служби охорони при УМВС Житомирщини, був затриманий чоловік, який примудрився самотужки натягати з поля на підводу майже триста кілограмів буряку.

На цей час двоє працівників УДСО, рухаючись на службовому автомобілі, патрулювали навколо охоронюваних об’єктів – полів. На краю одного з них вони помітили якогось чоловіка, що вантажив до своєї підводи буряки.

Під час спілкування з невідомим з’ясувалося, що 54-річний місцевий житель жодного стосунку до сільськогосподарського товариства не мав, а вирішив у такий спосіб здійснити зимову заготівлю буряків для власних потреб. До зустрічі з правоохоронцями чоловік устиг завантажити на підводу майже 300 кілограмів коренеплодів.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Андрушівського райвідділу міліції, яким працівники ДСО й передали затриманого разом із підводою та буряками.

Слід зазначити, подібні дії розцінюються Кримінальним кодексом України, як крадіжка (ст.185 ККУ), та караються штрафом, громадськими або виправними роботами, арештом строком до півроку або трирічним ув’язненням.

УДСО при УМВС України в Житомирський області

0 коментарі:

Архів блогу