Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 31 жовтня 2013 р.

Андрушівська міськрада підтримала євроінтеграцію, звільнення Юлії Тимошенко та удосконалення процедури імпічменту

Андрушівська «Батьківщина» на Житомирщині відстояла звернення до президента щодо євроінтеграції та удосконаленої процедури імпічменту. Депутати Андрушівської міськради 30 жовтня більшістю проголосували «за». Про це повідмоляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина».

«Міська рада на чолі з мером від «Батьківщини» більшістю підтримала звернення до президента, прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України із закликом до керівництва держави та всіх політичних сил згуртуватись, щоб прискорити євроінтеграційні процеси, а також вирішити питання звільнення Юлії Тимошенко. Також, блокуючи деякі питання провладних партій, ми відстояли звернення щодо удосконалення процедури імпічменту. Народ обирає президента, тому має право і відкликати його», - пояснює депутат міськради, голова Андрушівської партійної організації Костянтин Спірін.

Нагадаємо, 10-го жовтня сесію Житомирської міськради зірвала «Партія регіонів», яка виступила проти звернення щодо інтеграції та помилування Юлії Тимошенко.

0 коментарі:

Архів блогу