Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

В Андрушівському районі люди регулярно знаходять вибухівки

На Житомирщині за один день піротехніки знищили чотири артилерійські снаряди та одну авіабомбу. На пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Андрушівка 14 листопада надійшло два повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Зокрема, у селі Нехворощ місцевий житель виявив підозрілий предмет у лісі. Чоловік набираючи пісок зачепив невідомий об’єкт схожий на боєприпас. Після цього він негайно сповістив про це службу порятунку «101». Рятувальники, які прибули до місця виклику встановили, що виявлений предмет – фугасна авіабомба калібру 100 кг радянського виробництва.

Цього ж дня про виявлення вибухонебезпечних предметів повідомив житель села Чубарівка. Чоловік неподалік від власного будинку працював на присадибній ділянці. Під час роботи він натрапив на підозрілий об’єкт. Оглянувши місце знахідки уважніше, чоловік виявив ще два невідомих предмети. Не зволікаючи він негайно зателефонував рятувальникам та загородив знахідки парканом. Фахівці встановили, що виявлені предмети – артилерійські снаряди калібру 76 мм часів Великої вітчизняної війни.

Станом на 15 листопада усі вищевказані вибухонебезпечні предмети знищено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Житомирській області. Завдяки вчасному інформуванню та оперативним діям фахівців ніхто не постраждав.

У ДСНС у Житомирській області

0 коментарі:

Архів блогу