Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 3 грудня 2013 р.

У Житомирі патрульні міліціонери затримали грабіжника з Андрушівського району

2 грудня до чергової частини Житомирського міськвідділу міліції звернулась 19-річна студентка. Дівчина заявила про те, що ввечері поблизу її будинку невідомий молодик із застосуванням фізичної сили заволодів її жіночою сумочкою, в якій знаходився гаманець, мобільний телефон, МР3-плеєр та ключі від квартири. Сума збитку становить 2300 гривень. Працівники батальйону патрульної служби за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 18-річного жителя Андрушівського району, у якого викрадене вилучили.

Наразі триває розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), відповідно до якої за відкрите викрадення майна передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху, у разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустрічали рідні, або скористайтесь послугами таксі. Якщо вам все-таки не вдалося уникнути зустрічі з грабіжником, відразу зверніться до найближчого відділу міліції. 85% злочинів розкриваються за «гарячими» слідами.

Ольга Ковтун, СЗГ УМВС України в Житомирській області

0 коментарі:

Архів блогу