Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 17 квітня 2014 р.

Андрушівські оперативники повернули чоловікові викрадений мобільник

Днями до Андрушівського райвідділу міліції звернувся місцевий житель із заявою про те, що за невідомих обставин з його будинку зник мобільний телефон. Правоохоронці встановили, що крадіжку вчинив товариш заявника.

Про те, що у будинку явно побувала не стороння особа, свідчила та обставина, що інші цінні речі не зникли, та й слідів чужої присутності не було. Господар зазначив, що останнім часом сторонніх осіб до своєї оселі не запрошував.

Відтак, опитавши можливих очевидців та провівши оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили, що засіб зв’язку поцупив 30-річний товариш заявника.

Згодом він виправдовувався, що у той день перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та майже не пам’ятає власних дій. Знаходячись у гостях, чоловік скористався тим, що господар був заклопотаний, та тихцем забрав чужий телефон.

Як повідомив начальник Андрушівського райвідділу міліції Олександр Бойко, нині слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, за що передбачене покарання від штрафних санкцій до позбавлення волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області, за інформацією Андрушівського РВ УМВС

0 коментарі:

Архів блогу