Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 2 вересня 2014 р.

Привітали із 75-літнім ювілеєм ветерана місцевого самоврядування

2 вересня голова районної ради В.В.Костик разом зі своїм заступником В.Б.Шпаківським, головою профкому працівників органів місцевого самоврядування Т.В.Ломберг,Старокотельнянським сільським головою В.М.Бондарчуком привітали із 75-літнім ювілеєм ветерана місцевого самоврядування, заслуженого працівника сільського господарства, Почесного громадянина Андрушівського району Б.Р.Срібного.
Все своє свідоме життя Борис Романович плекав на рідній землі найсвятіший з усіх скарбів - хліб. Понад тридцять років очолював він найбільші сільськогосподарські підприємства району. Розпочав головування в 1981 році в колгоспі «Україна» с. Гальчин, а в 1987 році його обрано головою правління колгоспу «Більшовик», який згодом було реорганізовано в СТОВ «Старокотельнянське». Очоливши нове велике господарство Борис Романович зумів зберегти потенціал даного господарства і в деякій мірі наростити виробництво сільськогосподарської продукції. Багато важких випробувань випало на його долю, але рідна земля завжди повертала втрачену силу. Нелегка селянська праця була і залишається сенсом його життя. А ще Борис Романович все своє життя активно займається громадською діяльністю. Сім скликань його обирали депутатом районної ради. Вольові якості, моральні чесноти, надзвичайна працездатність та відповідальне ставлення до слова і діла Бориса Романовича знайшли належну оцінку серед односельчан, жителів району та суспільства. Крім почесних звань він має нагороди та відзнаки району, області, держави.
В день 75-річного ювілею висловити свою шану і повагу талановитому організатору, принциповому і вимогливому керівнику, мудрому і надійному другу, активному депутату , Людині з великої літери, фахівцю високого рівня, справжньому патріоту нашого району Срібному Б.Р. прийшли директор СТОВ «Старокотельнянське» А.С.Ракович , який продовжує справу Срібного Б.Р., а також друзі, соратники, всі ті, в чиїй долі є часточка участі Бориса Романовича. Щоб привітати зі славною датою шановану людину прибув із Житомира і колишній керівник району С.Д.Вишневський. Довгою і приємною була телефонна розмова з колегою М.Й. Лімонніком, який нині проживає в Ізраілі, але постійно спілкується з Борисом Романовичем і не забув про ювілей друга . Багато гарних слів та побажань висловили в цей день ювіляру.

0 коментарі:

Архів блогу