Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 30 вересня 2014 р.

З Андрушівщини відправили гуманітарну допомогу військовим – землякам

Жителі Андрушівщини та працівники підприємств, установ, організацій району, районної організації Товариства Червоного Хреста вже вкотре відправили гуманітарну допомогу нашим землякам, які зараз знаходяться у зоні АТО. На зібрані кошти було закуплено теплі шапки, шкарпетки, взуття, захисні костюми, теплі кофти, каремати (всього 50 комплектів) принтер, продукти харчування.
Частину допомоги (13 комплектів) 26 вересня голова районної державної адміністрації Р.В. Гаврилович передав матері військовослужбовця 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області Сірій В.В., яка особисто відвезе допомогу у м. Житомир та передасть волонтеру, що доставить її бійцям. Ще частину(20 комплектів) відвезе голова райдержадміністрації до пункту збору допомоги для військовослужбовців 95- ї аеромобільної бригади. Решта 17 комплектів залишається у районному Товаристві Червоного Хреста для наших військових, які на даний час знаходяться у відпустках, тому звертаємося до них з проханням, кому необхідно такі комплекти – приходьте та отримуйте.
«Вантаж буде передано з рук у руки, тому я впевнений, що наші бійці отримають його вчасно та в повному обсязі. Якщо є можливість допомогти, то це обов'язок кожного громадянина. Ми і надалі будемо підтримувати наших бійців усім, чим зможемо», - зазначив Роман Васильович.

0 коментарі:

Архів блогу