Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 30 вересня 2014 р.

Андрушівський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області інформує

Повідомляємо жителів Андрушівщини! Двадцять шостого вересня о пів на десяту вечора, сталася пожежа в житловому будинку м.Андрушівка, вул.Ворошилова, 75а. По приїзду на місце пожежі начальник караулу 5 ДПРЧ м.Андрушівка Коляденко Віталій Васильович, відразу помітив, що в палаючому будинку знаходиться людина, а саме Соснівська Світлана Петрівна. Незважаючи на задимленість будинку та високу температуру, не шкодуючи свого здоров’я герой-рятівник, врятував гр.Соснівську С. П. та надав першу медичну допомогу. Андрушівський районний сектор та весь особовий склад щиро дякує за мужній вчинок герою-рятівнику.

Андрушівщина – завжди під мужнім захистом пожежних рятувальників!

З Андрушівщини відправили гуманітарну допомогу військовим – землякам

Жителі Андрушівщини та працівники підприємств, установ, організацій району, районної організації Товариства Червоного Хреста вже вкотре відправили гуманітарну допомогу нашим землякам, які зараз знаходяться у зоні АТО. На зібрані кошти було закуплено теплі шапки, шкарпетки, взуття, захисні костюми, теплі кофти, каремати (всього 50 комплектів) принтер, продукти харчування.
Частину допомоги (13 комплектів) 26 вересня голова районної державної адміністрації Р.В. Гаврилович передав матері військовослужбовця 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області Сірій В.В., яка особисто відвезе допомогу у м. Житомир та передасть волонтеру, що доставить її бійцям. Ще частину(20 комплектів) відвезе голова райдержадміністрації до пункту збору допомоги для військовослужбовців 95- ї аеромобільної бригади. Решта 17 комплектів залишається у районному Товаристві Червоного Хреста для наших військових, які на даний час знаходяться у відпустках, тому звертаємося до них з проханням, кому необхідно такі комплекти – приходьте та отримуйте.
«Вантаж буде передано з рук у руки, тому я впевнений, що наші бійці отримають його вчасно та в повному обсязі. Якщо є можливість допомогти, то це обов'язок кожного громадянина. Ми і надалі будемо підтримувати наших бійців усім, чим зможемо», - зазначив Роман Васильович.

середу, 24 вересня 2014 р.

Інформація Андрушівської міської ради Андрушівського району Житомирської області про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з виконання робіт з оцінки земель

1 Мета проведення робіт: проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
2. Дані про земельні ділянки:
№ 1. Земельна ділянка для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, загальною площею – 0,02 га, кадастровий № 1820310100:01:001:0031, місцерозташування: Житомирська область., м.Андрушівка, вул..Вобяна, 30-А.
№ 2. Земельна ділянка для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, загальною площею – 0,8958 га, кадастровий № 1820310100:01:011:0010, місце розташування: :Житомирська область, м.Андрушівка, вул..Лисенко,7.
3.Умови конкурсу:
Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка “На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки земель” із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.
У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.
Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, строк виконання робіт (у календарних днях), а також інформацію про кількість складених учасником конкурсу звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок за попередні 24 місяці.
Прийняття заяв припиняється за п’ять робочих днів до дати проведення конкурсу.
Конверти претендентів з конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії.
У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляє голова комісії із зазначенням підстав відмови.
4.Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:
- заява про участь у конкурсі з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки земель за формою згідно з додатком 1 Порядку закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 25.09.2012 № 579, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 26 вересня 2012 р. за № 1655/21967 (далі – Порядок);
- копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента – фізичної особи – підприємця);
- згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця) згідно з додатком 2 Порядку;
- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);
- копія(ї) ліцензії(й) та сертифікату(ів);
- копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
- проект завдання на виконання послуг з виконання робіт з оцінки земель, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації з оцінки земель, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати організатор, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт.
5. Строк подання конкурсної документації:
до 17 год. 00 хв. 01 жовтня 2014 року (включно).
6. Поштова адреса, за якою подаються документи:
13401, Житомирська область, Андрушівський район, м. Андрушівка пл. Леніна,7.
7.Інформація про проведення конкурсу:
конкурс відбудеться 08 жовтня 2014 року о 10:00 годині в залі засідань Андрушівської міської ради за адресою м. Андрушівка, пл. Леніна,7
8.Відомість про місцезнаходження комісії, контактні телефони:
13401, Житомирська область, Андрушівський район, м.Андрушівка, пл. Леніна, 7.
Контактний телефон: (04136) 2-15-86.

вівторок, 2 вересня 2014 р.

Привітали із 75-літнім ювілеєм ветерана місцевого самоврядування

2 вересня голова районної ради В.В.Костик разом зі своїм заступником В.Б.Шпаківським, головою профкому працівників органів місцевого самоврядування Т.В.Ломберг,Старокотельнянським сільським головою В.М.Бондарчуком привітали із 75-літнім ювілеєм ветерана місцевого самоврядування, заслуженого працівника сільського господарства, Почесного громадянина Андрушівського району Б.Р.Срібного.
Все своє свідоме життя Борис Романович плекав на рідній землі найсвятіший з усіх скарбів - хліб. Понад тридцять років очолював він найбільші сільськогосподарські підприємства району. Розпочав головування в 1981 році в колгоспі «Україна» с. Гальчин, а в 1987 році його обрано головою правління колгоспу «Більшовик», який згодом було реорганізовано в СТОВ «Старокотельнянське». Очоливши нове велике господарство Борис Романович зумів зберегти потенціал даного господарства і в деякій мірі наростити виробництво сільськогосподарської продукції. Багато важких випробувань випало на його долю, але рідна земля завжди повертала втрачену силу. Нелегка селянська праця була і залишається сенсом його життя. А ще Борис Романович все своє життя активно займається громадською діяльністю. Сім скликань його обирали депутатом районної ради. Вольові якості, моральні чесноти, надзвичайна працездатність та відповідальне ставлення до слова і діла Бориса Романовича знайшли належну оцінку серед односельчан, жителів району та суспільства. Крім почесних звань він має нагороди та відзнаки району, області, держави.
В день 75-річного ювілею висловити свою шану і повагу талановитому організатору, принциповому і вимогливому керівнику, мудрому і надійному другу, активному депутату , Людині з великої літери, фахівцю високого рівня, справжньому патріоту нашого району Срібному Б.Р. прийшли директор СТОВ «Старокотельнянське» А.С.Ракович , який продовжує справу Срібного Б.Р., а також друзі, соратники, всі ті, в чиїй долі є часточка участі Бориса Романовича. Щоб привітати зі славною датою шановану людину прибув із Житомира і колишній керівник району С.Д.Вишневський. Довгою і приємною була телефонна розмова з колегою М.Й. Лімонніком, який нині проживає в Ізраілі, але постійно спілкується з Борисом Романовичем і не забув про ювілей друга . Багато гарних слів та побажань висловили в цей день ювіляру.

понеділок, 1 вересня 2014 р.

День знань в м.Андрушівка

Шановні педагоги Андрушівщини, дорогі учні, батьки!

Від імені депутатського корпусу районної ради, від себе особисто щиро вітаю вас з сьогоднішнім святом – Днем знань!

Це свято мудрості, доброти та людяності. У цей святковий день доцільно згадати слова великого генія України Тараса Григоровича Шевченка:

«... Учітесь, читайте
І чужому научайтесь,
Й свого не цурайтесь»

Бажаю усім школярам – підкорити нові вершини знань, батькам – гордості від дітей, а вчителям – добра та вдячних учнів.

Голова районної ради
В.В. Костик

Допоможемо дітям разом

Районна державна адміністрація та районна рада звертаються до всіх небайдужих жителів Андрушівського району з проханням надати гуманітарну допомогу дітям із зони антитерористичної операції та підтримати акцію «Допомога дітям півдня та сходу України. Якщо не ми, то хто?»
Діти потребують продуктів харчування, миючих засобів, медикаментів, канцтоварів, одягу та взуття, особливо для осінньо – зимового періоду.
Допомогу просимо надсилати на адресу Дніпродзержинської міської дитячої громадської організації «Сонячний світ»: 51937 Україна, Дніпропетровська обл., м. Дніпродзержинськ, пр. Маршала Жукова, 7 – Б, які в свою чергу мають можливість надавати адресну допомогу дитячим закладам, розташованим у зоні проведення АТО.
Контактний телефон організаторів акції – 38098248317.

Архів блогу