Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 21 січня 2015 р.

В Андрушівці відбувся благочинний вечір колядок

Днями відбувся щорічний благодійний вечір колядок.

Перед початком вечора зі сцени пролунала Вічна пам'ять в першу чергу нашому земляку, відомому поету, письменнику, композитору заслуженому працівнику Культури – Володимиру Федоровичу Шинкаруку, а також воїнам які загинули в зоні АТО.

В благодійному вечорі колядок приймали участь церковні хори Андрушівського благочиння, діти з школи мистецтв, а також хоровий склад Андрушівського Будинку Культури, - про це повідомляють у прес-службі Андрушівського благочиння.

Щорічний захід проводиться для оздоровлення дітей сиріт, в першу чергу тих, чиї батьки загинули в зоні АТО, які будуть відправленні в оздоровчі санаторії, де проводяться різні заходи, в яких священики підносять духовний розвиток дитини, проводиться повне обстеження і лікування дітей і багато інших загодів.

Ми повинні підтримувати таких дітей сиріт, тому що вони ті, які позбавленні батьківського тепла і любові, можливо так Господь стукає в наші серця, щоб ми піклувались про них, і в подяу за нашу доброту Господь допоможе нам в наших життєвих негараздах. Значить і для того в світі потрібні такі діти, щоб людина не забувала, що ми всі гості в цьому світі, і коли ми разом думаємо про таких дітей, то ми даємо їм шанс на майбутнє, в якому вони будуть здоровими, щасливими і повноцінно сформованими православними християнинами!

0 коментарі:

Архів блогу