Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 15 березня 2016 р.

Андрушівські поліцейські викрили тріо крадіїв-пияків

Слідчі направили до суду кримінальне провадження за фактом крадіжки з місцевого кафе-бару. Підозру у скоєнні злочину пред’явлено трьом жителям району, які за ніч винесли з торгівельно-розважального закладу 65 пляшок алкогольних напоїв.

У лютому до Андрушівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя с. Старої Котельні про крадіжку із його кафе, розташованого в цьому ж селі. На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисники викрали з розважального закладу виключно спиртне: зникло близько 65 пляшок з пивом, горілкою, шампанським та коньяком загальною вартістю майже 2000 гривень. Крадії потрапили до приміщення, розбивши скло у вікні.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські розпочали слідчо-оперативні заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

За кілька днів інспектори превентивного блоку з’ясували, що крадіжку вчинили троє місцевих жителів віком 20, 21 та 24 років. За їх місцем проживання поліцейські вилучили пляшки з-під викрадених алкогольних напоїв.

- Хлопці пояснили, що того вечора святкували день народження одного з товаришів. Спиртного виявилось замало, тож вони вирішили роздобути ще у місцевому барі, - розповів начальник Андрушівського відділення поліції Сергій Бойко. – Їх не зупинило те, що заклад вже був зачинений. Хлопці розбили скло у вікні та залізли до приміщення. Частину з викраденого вони просто розбили, намагаючись донести до місця святкування, решту - випили.

Усім трьом було оголошено про підозру у вчиненні крадіжки. Днями обвинувальний висновок направлено до суду.

Молодикам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

0 коментарі:

Архів блогу