Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Андрушівські поліцейські провели пізнавальну екскурсію для школярів

Учні місцевої гімназії завітали до відділення поліції, де познайомилися з роботою різних служб, отримали нові знання та враження.

17 березня в Андрушівському відділенні поліції побували учні 7 та 8 класів районної гімназії. Хлопці та дівчата прийняли запрошення поліцейських ознайомитися із їх професією.

Екскурсія розпочалася із серця відділення – чергової частини, де інспектори поліції розповіли, яким чином організована діяльність чергових та спеціальної лінії «102», як сформована слідчо-оперативна група та яким чином здійснюються виїзди за повідомленнями громадян.

У навчальному класі школярі дізналися про законодавче забезпечення роботи поліції, її оснащення. Особливо підлітків зацікавила розповідь та демонстрація спеціальних засобів та вогнепальної зброї. Школярі отримали можливість приміряти захисні обладунки.

У дворі відділку діти оглянули майданчик для автомобілів, які потрапили у дорожньо-транспортні пригоди. Поліцейські розповіли їм про реальні небезпечні ситуації та випадки аварій і закликали молодь до обов’язкового дотримання правил дорожнього руху.

Старшокласники дізналися і про вимоги та умови вступу до поліцейських навчальних закладів.

Гімназисти подякували правоохоронцям за цікаву та змістовну екскурсію.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

0 коментарі:

Архів блогу