Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Урочисте відкриття ТОВ “Млин База”

Слабким моментом нашої економіки, в тому числі і сільського господарства є те, що ми реалізуємо, зокрема, і за кордон в основному сировину. Тобто, продаємо зерно, а потім купуємо розфасоване борошно. І тому нині головним стратегічним напрямком повинна стати глибока переробка продукції.

І ось компанія “Зернова база України” зробила прорив у цій справі – 2 вересня в Андрушівці відбулося урочисте відкриття ТОВ “Млин База”, де на сучасному турецькому обладнанні буде перероблятися 70 тонн зерна за добу, а вихід борошна з перемеленого зерна становитиме 80%. Планується в подальшому встановити фасувальну лінію та відкрити склад-магазин для реалізації продукції.

В урочистостях взяли участь заступник начальника управління АПК облдержадміністрації Леонід Бабич, голови Андрушівської райдержадміністрації та районної ради Олександр Дудар і Сергій Марценюк, помічник-консультант народного депутата України Олександра Ревеги, депутат райради Катерина Курсон, начальник Бердичівської ОДПІ Ірина Самборська, представник комерційного банку “Південний” (м. Вінниця) Олександр Лановенко, директор товариства “Зернофарм” (м. Вінниця) Віктор Мазур та представник турецької компанії, обладнання якої встановлено на підприємстві Камбар Арпаджі, які підкреслили важливість даного інвестиційного проекту, адже це нові робочі місця та впровадження інноваційних форм роботи та запевнили у всебічній підтримці.

У своєму виступі генеральний директор ТОВ “Зернова база України” Алтинбек Мусабекович Мустапаєв, зокрема, зазначив: “Для нашої компанії стало традицією щорічно відкривати нові підприємства. Зокрема, у 2014 році елеватор в Андрушівці, у 2015 році – Бердичівський елеватор, а сьогодні – відкриваємо “Млин Базу”. Зі своїми клієнтами ми будуємо прозорі відносини, створюємо репутацію надійного партнера. За останні роки у нас сформувалась висококваліфікована команда, якій я хочу подякувати за їх непросту працю. Окрема вдячність моїм колегам керівництву банку “Південний”, представникам турецької фірми, моїм колегам з Вінниці”.

Порадував присутніх своєю майстерністю дитячий хореографічний ансамбль “Яринка” Центру позашкільної освіти імені Олександра Разумкова.

Головний офіс: 38 (04143) 4-50-10, ел.адреса: www.grasnbseuk.com
ТОВ “Млин база”: 13400, Житомирська обл., м. Андрушівка, вул. Лисенка, 22.
Тел.: 093 701-80-60; 067 699-71-32.

Віталій Безпалько

0 коментарі:

Архів блогу