Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

В Андрушівській школі мистецтв відбулися урочистості та святковий концерт

9 листопада 2016 року в Андрушівській школі мистецтв відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.
Голова райдержадміністрації Дудар Олександр Миколайович та голова районної ради Марценюк Сергій Михайлович привітали всіх присутніх з цим святом та зауважили, що споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.
До вітального слова були запрошені : народний депутат України – Ревега О.В., начальник обласного управління культури – Градовський Ю.Г., директор обласного центру творчості – Кондратюк Ю.П.
По завершенні привітань, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток культури району та області, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва грамотами та подяками районної державної адміністрації та районної ради, обласного управління культури та обласного центру творчості були нагороджені кращі культпрацівники.
Святковий концерт присутнім подарували викладачі та учні Андрушівської школи мистецтв.

0 коментарі:

Архів блогу