Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 30 листопада 2016 р.

В Андрушівському районі відбувся Study tour

30 листопада 2016 року в Андрушівському районі відбувся «study tour» «Підтримка місцевої влади в реплікації методології Проекту МРГ». Організаторами даного заходу були координатор Житомирського ОРЦГ Георгій Федорук, голова Андрушівської районної ради Сергій Марценюк, голова Андрушівської РДА Олександр Дудар. Участь в заході також взяли заступник голови районної ради Ляшук М.М., радник голови районної ради Лінецька І.В., зав.сектором економіки РДА Хом’як Н.Д. та делегати з Попільнянського району на чолі з головою районної ради - Петром Боровським.
Учасники тренінгу могли ознайомитись з результатами та досвідом реалізації проектів з енергозбереження в рамках спільного Проекту ЄС /ПРООН
«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в Житомирській області (інформував координатор Георгій Федорук), впровадження міського компоненту в рамках Проекту МРГ в Житомирській області та Проекту «Розумні міста» (інформувала координатор Оксана Краплич) та результатами впровадження Проекту ЄС\ПРООН в Андрушівському районі (інформувала координатор в районі Надія Хом’як).
Учасники заходу відвідали громаду села Зарубинці, де ознайомились з результатами реалізації трьох мікропроектів: поточний ремонт ФАПу, реконструкція вуличного освітлення та заміни вікон у місцевій школі.

0 коментарі:

Архів блогу