Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 28 грудня 2009 р.

Новорічне та різдвяне привітання жителів Андрушівського району

Шановні жителі району! Дорогі земляки!

Ось і став надбанням історії ще один прожитий нами 2009 рік. Рік, скажемо відверто, нелегкий для всього українського народу, а значить, і для нас з Вами. Він був сповнений напруженою працею, тривогами і надіями, сподіваннями і звершеннями. Не обминула нас і гіркота розчарувань, бо не завжди відбувалося так, як ми цього хотіли. І завершуючи 2009 рік, зустрічаючи Новий 2010-й, сповна оцінюємо найголовніше. А найголовніше – це те, що на нашій землі панує мир, на столі є хліб. У копіткій праці й наполегливій боротьбі наш працелюбний народ робить усе для того, щоб наша держава була могутньою і багатою.
Рік, що фінішує, був складним і напруженим, він був продовженням непростих випробувань, які випали на нашу долю. Головне завдання, яке органи державної влади і місцевого самоврядування намагалися вирішити – це стабілізувати, закріпити позитивні тенденції у промисловості та сільському господарстві району й на цій основі добитися зрушень у розв’язанні соціальних проблем.
Завдяки спільним зусиллям ми зберегли стабільність та громадську злагоду в районі, здійснили ряд запрограмованих на цей рік заходів щодо соціального розвитку міста і сіл Андрушівщини
Нам все-таки, вдалося забезпечити зростання обсягів виробництва. Ряд колективів, підприємств і за нинішніх нелегких умов працюють краще, оновлюють основні засоби, ведуть пошук ринків збуту продукції, постійно дбаючи про її якість.
Тривала робота з ремонту приміщень дитячих садків, шкіл, лікарень, спорудження шляхів, газових та водопровідних мереж, газифікації будинків та інших об’єктів соціально – культурного і виробничого призначення.
Багато зроблено для вирішення гострого питання погашення заборгованості по заробітних платах, пенсіях та інших соціальних виплатах.
Вірні своєму хліборобському обов’язку, трудівники села Андрушівщини в нелегких погодних та економічних умовах року вибороли порівняно непоганий урожай зернових культур. Зросло виробництво продукції тваринництва.
Селяни своїми мозолястими руками відремонтували зношену техніку, механізми, обладнання, зробили все, що могли, і мають хороші здобутки.
Творчий пошук характерний для органів правопорядку, правосуддя, колективів медичних, комунальних установ, навчальних, культурно – освітніх закладів.
Шановні друзі! Від імені районної державної адміністрації, районної ради хочу висловити тверду впевненість у тому, що жителі Андрушівщини всіх національностей, до яких би релігійних конфесій вони не належали, яких би політичних поглядів не дотримувалися, зберігатимуть і надалі, як зіницю ока, єдність, злагоду, терпимість. Тільки мир і праця дадуть нам змогу здолати труднощі, йти шляхом піднесення економіки, поліпшення добробуту.
Дорогі жителі Андрушівщини! Вітаючи Вас з Новим 2010 роком і Різдвом Христовим, зичимо: нехай прийде із цими святами до кожної домівки, у кожну сім’ю міцне, як криця, здоров’я, хай у Ваших родинах оселяться затишок, достаток і гарний настрій, на радість і втіху зростають Ваші дітки й онуки, хай завжди і в усьому прихильною до Вас буде доля.
Щастя Вам у Новому році.
З наступаючим Новим Роком і Різдвом Христовим, шановні жителі району!
Бажаю Вам благословення в ім’я розбудови і процвітання рідного краю й незалежної України.

К.І. КУРСОН,
голова районної державної адмiнiстрацiї.
В.Б. ШПАКІВСЬКИЙ,
голова районної ради.
Андрушівська районна державна адміністрація

0 коментарі:

Архів блогу