Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 7 лютого 2010 р.

В Андрушівці відремонтували районну лікарню

В Андрушівській центральній районній лікарні відбулося урочисте відкриття газової котельні після реконструкції реанімаційного відділення. На ці заходи витрачено понад два мільйони гривень. До реконструкції котельні і придбання нового газового обладнання тепло районна лікарня отримувала від роботи старих білоруських газових котлів, яким по 20 років. Щороку котельню доводилося зупиняти, навіть під час опалювального сезону й ремонтувати котли, які не витримуючи тиску, тріскалися й виходили з ладу.

А коефіцієнт корисної дії таких газових котлів складав не більше 47%. Проблему опалення лікарні довелося вирішувати Андрушівський райдержадміністрації та районній раді: вони виділили з районного бюджету на придбання нових котлів та устаткування один мільйон 350 тисяч гривень. Менше ніж за два місяці підприємством „Інстал - Інвест” були виконані будівельно-монтажні роботи щодо реконструкції котельні та встановленню сучасного економічного газового обладнання іноземного виробництва. Крім того було замінено 750 метрів теплоцентралі та частину вікон лікарні на металопластикові.

В цей день відбулося й урочисте відкриття після реконструкції реанімаційного відділення районної лікарні. Ремонт відділення було здійснено власними силами лікарні, встановлено нові теплорадіатори, замінено всі вікна на металопластикові. Для реанімаційного відділення обласним управлінням охорони здоров’я було придбано медичне обладнання на 850 тисяч гривень. Гуманітарну допомогу лікарні надала й Бердичівська церковна громада, подарувавши функціональні ліжка на 73 тисячі гривень.

0 коментарі:

Архів блогу