Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 26 травня 2010 р.

Кримінальна хроніка з 17 по 23 травня 2010 року в Андрушівському районі

В період із 17 по 23 травня в Андрушівському РВ УМВС України в Житомирській області зареєстровано 58 заяв та повідомлень про злочини і пригоди.

17 травня надійшло повідомлення від заступника міського голови м. Андрушівка про те, що невідомі особи в цей день по вул. Некрасова викрали металеві труби. Перевірку проводять дільничні інспектори міліції.

17 травня надійшов рапорт ДІМ про те, що гр. Г., житель м. Андрушівка, за місцем проживання зберігає наркотичні засоби. У нього виявлено та вилучено подрібнену масу зеленого кольору. Перевірку проводять працівники карного розшуку спільно з ДІМ.

19 травня надійшло повідомлення від громадянки А., жительки смт. Червоне, про те, що в цей день невідома особа вкрала її велосипед. Перевірку проводять дільничні інспектори міліції.

22 травня надійшов рапорт ДІМ про те, що в цей день в с. Новоівницьке у гр. Є. було виявлено та вилучено паперовий згорток, в якому знаходилась рослинна суха маса із характерним запахом коноплі. Перевірку проводять дільничні інспектори міліції.

Новини Андрушівщини

0 коментарі:

Архів блогу