Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 26 травня 2010 р.

Художня виставка Валентина Ковальчука з Андрушівки

В обласній науковій бібліотеці триває виставка андрушівського художника Валентина Ковальчука. Автор презентує широкому загалу свої твори різноманітної тематики: від монументальних робіт і пейзажів до портретних етюдів. Нинішня експозиція, це вже 8 персональна виставка художника. Як зазначає сам автор - вона є підсумком певного періоду життєвого та творчого шляху. Тут представлені картини виконані в усіх улюблених жанрах Валентина Ковальчука пейзаж, портрет, натюрморт.

За переконанням митця головним вважає передачу на полотні свого настрою та сприйняття навколишнього світа, - і це за твердженням мистецтвознавців у нього вдало виходить.

Любов до малювання у Валентина Ковальчука виникла ще з дитинства, каже взявся за пензель ще до того як навчився писати та читати. І так це захоплення мистецтвом переросло не лише у хобі, але й у повсякденне життя. Валентин Ковальчук є вчителем образотворчого мистецтва Андрушівської школи. Майстер живопису самокритичний, - каже найкращої своєї роботи ще не створив, а в планах подібні виставки організувати в інших містах України.

0 коментарі:

Архів блогу